dissabte, de març 31, 2007

QUIN TIP !

Porto una setmana en estat catatònic políticament parlant. No m´en sé avenir ...

Quin espactacle al nostre parlament. Tenim un president feble, agenollat, incult i incapaç. Només se li dona bé portar les "banyes" de manera molt "flamenca". El Dissapte passat és xiulat i escridassat a Verges i Diumenge remara la "faenilla" aguantat estoicament la borratxera post calçotada del hooligan Vendrell.
Durant la setmana ha estat humiliat al parlament, ell com a persona i el seu càrreg, però aquí sembla que no passa res.
Però si que passa...Aquest govern té la seva data de caducitat just al endemà de la oficialització de la sentència de Tribunal Constitucional respecte al nou estatut.

La sentència que evidentment grapajarà l´estatut com si d´una meuca és tractés obligarà als dirigents d´ERC als "fets", i no les paraules. El mateix li passarà a CIU i el mateix li hauriem d´exigir al nostre president i al seu partit.
CIU i ERC hauran d´actuar, i ho faran no per simpatia mutua -que és zero-, ho faran obligats per els seus votants i bases.
Llavors serà quan el PSC es quedarà en minoria. C´s i PP possiblement oferiran els seus dipùtats a Montilla, d´en Saura no en dubte ningú...ja en parlarem, segur.

En tindrem un tip.

Tonight, Supergrass
Supergrass live 2 eurockéennes

Añadir a Mi perfil | Más vídeos

diumenge, de març 25, 2007

BALDRIC VENDRELL I L´ESCURÇÓ ERC.

ERC ofereix a Artur Mas i a CIU la presidència de la Generalitat a canvi d´un referendum d´autodeterminació.
Aquesta oferta ha estat llançada avui per Xavier Vendrell, sense més concreció.

Tots sabem que un referendum així seria considerat il.legal per Espanya, per tant les consequències directes les pagarien els líders de CIU...però tot seria per un bé del país, no en dubto.
El que em fa dubtar però, apart de l´inconcreció de Vendrell son els mateixos actes d´ERC. Joan Puigcercós és el rècordman mundial d´hissada de "rojigualda" i ara el seu partit preten que Artur Mas es posi el canó de l´escopeta dins la seva propia boca?. No es tracte de valor, es tracta d´intel.ligència.
L´altre dubte que tinc és: Com no es pot exigir el mateix a Montilla i al PSC ? i ja no aixó sol. Com pot acceptar ERC que cada dia ens envaeixin competències catalanes i no aixequi la veu. Ni tant sols s´els ha sentit criticar a Bolaño o a Llena...per tant van empassant, van tragant...saben que si piulen perden el govern.

No entenc que siguent tant covards i exigint tant poc a Montilla -o res- ara es despengin amb una proposta tan inconcreta i injusta a Mas.
Li están reclamant a CIU la valentia que ells no tenen? Li estan reclamant a CIU el que ja sabien que no tindrien amb Montilla?

Més que un referendum a aquest petit país li cal unitat del catalans, ja hem fet massa brindis al Sol, i tampoc es tracte de veure qui és el més "xulo".
Com ultimament ens té acostumats ERC la seva tàctica politica ès digne dels Monty Phiton, o del Baldric de la serie Escurçó negre...digne de l´intel.ligència de la dama d´honor d´un casament de conills.

L´escurçó negre ( the black adder), però també podria ser Joan Puigcercós obeïnt ordres de la primera dama catalana...una que te 28 mil càrregs i cap de franc.

dissabte, de març 24, 2007

LA PUTA INDECÈNCIA DE DÉU...

L´indecència és potser avui l´ùnic adjectiu que es mereix aquest nou govern català.

Quan surt el Sr. Nadal i diu que el tema Bolaño es dona per acabat, és indecent. Indecent, ja que el Sr nadal hauria d´haver desaparegut del món polític quan el Departament d´obres de la Generalitat amb éll al capdavant és dedicava a fer "enderrocs" gratuïts al Carmel.
Hem d´oblidar el Carmel, el Bolañogate, el Llenagate...hem d´oblidar un estatut ja refrendat per sufragi, hem d´oblidar la nostra llengua i deixar que ens fotin fora dels nostres llocs de treball per parlar en LA PUTA LLENGUA PROPIA DELS CATALANS, hem d´oblidar la manca d´inversions, hem d´oblidar la Renfe i l´aeroport, hem d´oblidar qui som, i que ens passa...hem d´oblidar-ho tot, i seguir els nous dictats del progressisme social i d´esquerres i sostenible i solidari de déu.
L´indecència s´esta apoderant del país, pornografia social, amb escàndols que donen per 300 dv´s dignes dels millors "South Park".
On volem anar amb aquesta colla d´indigents de la decència???...ens estàn cardant els calçotets i a sobre ens demanen que mirem cap a un altre banda.
La puta indecència de déu!!! quina colla de fills de puta.

dimecres, de març 21, 2007

AUTISTA

M´estic tornant autista voluntari. Avui només -???- dues cançons

Kenny Roger & the first edition


The Box Tops

diumenge, de març 18, 2007

ESTOQUEM-NOS DE NEGRE ?

Guerres, sang, assassinats, exil.lats polítics etc... durant anys i anys així va ser. Pedagogia, solidaritat, comprensió, paciència, governabilitat estatal i submissió tampoc són considerats prou esforç en l´època democràtica.

Absència de violència, pulcritud democràtica, respecte als canals estatals i exercici del dret de vot no és suficient per que Espanya assumeixi les decissions dels catalans tot i actuar sempre sota el marc legal espanyol.

Que ens queda per fer?

Només s´em acut un últim intent.
Comprar tota la producció mundial de pintura de color negre i "estocar" a tota la població de Catalunya.
Potser així i desde algún organisme internacional algú li diria a Espanya que s´esta passant quatre pobles amb Catalunya i amb la seva gent.
Llavors potser obtindriem uns Furs semblants als Navarrésos i als Bascos. Potser així la nostra llengua seria considerada la principal a casa nostra, tal i com passa a Múrcia amb la llengua dels murcians. Potser així s´aboliria l´impost de succecions com a Andalusia. Potser així podriem beneficiar-nos d´un PER com a altres llocs d´Espanya. Potser així tindriem carreteres i AVES de primera. Inclús i amb molta sort algún català podria presidir alguna cosa d´importancia dins l´Estat sense ser sospitos d´alta traïció...Potser així tots els que vivim a Espanya podriem ser iguals davant la llei.
I si el color negre sobre les nostres pells no donés el resultat esperat...sempre podriem correr tots darrera una gallina, que serà el que ens quedarà per menjar si la cosa continua tal i com està...
D´aquesta manera tots prims i famèl.lics desembolupariem les mateixes carecteristiques per la maratho que els etiops o kenians, i Espanya ens trauria a passejar cada quatre anys per guanyar medalles olimpiques mentre sona el Txim txam txum tariroriroriaruuuu.

Small faces; All or nothing (live)

dimecres, de març 14, 2007

GASOL, PUYOL I XAVI ALS SPECIAL OLIMPICS

El molt honorable conseller de la vicepresidència ha donat ordres per incoporar-se a fil.les de la SNDSJC (Selecció Nacional Disminuida i Sotmesa de Jocs i Cucanyes) als esportistes d´èlit del país.

No hi ha dubte que l´orgull patrioteru nacional català s´enfil.lara fins als nubols, i els nostres equips seràn més temuts que el mateix Atil.la.
Sense dubtar-ho ni un segon tots aquets esportistes d´èlit ho han deixat tot per concentrar-se per l´event esportiu de la seva vida.
Els Special Olimpics de Quasi-nacions.
Imaginem tots ja una final Catalunya vs Valonia, fins i tot un Catalunya vs Illa de Man...

Gasol, Puyol i Xavi ja han deixat els seus clubs i restan concentrats al purgatori de l`Abadia de St.Pere de Roda. Amatents i disposats a tocar el cel...

Déu tot poderós, ja som aquí...els catalans de la ma del mesies de Cambrils volem tocar la Gloria, ben tocada.

Sid Vicius; My Way

dimarts, de març 13, 2007

No serà fàcil

Aixó no s´acabarà bé, o el camí no serà un camí de roses.
Aquest país esta condemnat o a ser lliure, a ser un paìs normal com: Dinamarca, Suïsa, Holanda, Irlanda...O a desapareixer per aburriment
Després de 30 anys de "democràcia" a Espanya cada dia és més evident i ja quasi ratlla l´insult a l´intel.ligència humana la claretat que, no s´hi pot estar. Deixant en segon terme la nostra llengua, la nostra sanitat, les nostres pensions, el nostre futur, la nostra prosperitat... tot en mans d´un estat que no ens vol tal i com sóm.

Es noten moviments que fins ara eren insospitables. El capital català, l´empresariat, el diner ja no pot més. Han rebut boicots indiscriminats i salvatges només per tenir la seu social a Catalunya -cosa sospitosa, és clar-. Estan perdent pistonada entre moltes altres coses per la negació al aire per respirar,que Espanya, o part d´ella els nega només per ser d´on son. Aixó i només aixó els està despertant.
A més saben que la mamella d´Europa s´ha aixugat i l´Estat ha de seguir pagant cosa que fa indispensable el "cash" que aporta Catalunya amb el mateix que rep avui...com a màxim!!

Penso que en molts sectors del país s´està pensant ja, en un pla "B". Una fugida endavant.
Espanya no es quedarà quieta, també és evident. Aquest pla "B" ens suposaria o bé una fatalitat, o bé la prosperitat i no seria un camí de roses
A dins a Espanya en 25 o 30 anys no en quedaran ni les espines del que avui coneixem com a Catalunya. Una altra fatalitat.

Mentre tot aixó cada vegada és més clar i com a contra pés, tenim al president més pro-espanyolista que déu ens hagi pogut donar. La sort, és que Montilla no serà president gaire temps i espero que Albert Boadella tampoc.
No serà fàcil...

Lee Grant& The Capitols, Sweet nothing

dissabte, de març 10, 2007

AMB LA MATEIXA PEDRA...

NO, NO I NO !!!!!...En les trifulques de poder espanyoles no ens podem alinear tan d´hora amb ningú. Que potser no en varem fer prou al 39 ?.
Els hem de deixar esbatussar-se, esgotar-se, mossegar-se...i quan el guanyador aixequi una mica el cap serà l´hora de triar bandol.
Recordem que tan dolentes han sigut les dretes com les esquerres d´Espanya. Ningú ens reconeix per el que som i tots dos ens han utilitzat per guanyar vots a la peninsula. No n´aprenem i les ansies de protagonisme dels nostres politics ens precipiten a un dels dos bandols espanyols i aixó és el que hem d´evitar a tota costa. Encara és massa aviat...hem de saber esperar, encara que el cor ens porti amb una o altre de les opcions espanyoles.

Per altre banda és llastimós i ens demostra en quina classe d´estat estem vivint, com s´esta enfil.lant l´escala de confrontació dreta-esquerra. Nosaltres som un altre país, que s´ho fagin. Ningú fara res per nosaltres excepte treure lleis que ens espanyolitzin encara més, per tant si no som intel.ligents i esperem la nostre hora amb totes les nostres forces intactes tornarem a ensopegar amb la mateixa pedra de sempre...

Deixem-los que es mosseguin

Graham Bond Organisation; Harmonica

dimecres, de març 07, 2007

CONFIRMAT.

Després de tres anys d´estudis i recerca els investigadors de la Generalitat han arribat a la conclusió amb proves irrefutables que el GAL va ser fundat per CIU.
Jordi Pujol era el sr. X.
S´estan recopilant dades i aviat TV3 i el Periodico en donaràn l´exclusiva.

Banca Catalana n´era el seu braç financer, així ho demostra l´estudi.
S´utilitzaven inmigrants espanyols com a pistolers. De manera totalment premeditada i racista com ha vingut sent denunciat per el nostre Govern d´entesa de progres.

Uns altres estudis, estan intentant trobar la conexió entre CIU i la mort de Jesucrist. Es diu que David Madí es va disfressar de Judes i va entregar al fillde Déu als Romans.

Seguiu atentament les informacions de la CCRTV i el Periodico que us mantindran fidedignament informats.

Una vegada empresonats els malfactors de CIU i il.legalitzada la federació
Per fi el país podrà viure amb tranquilitat, progressia, i benestar social

The Outsiders; Lying all the time

dimarts, de març 06, 2007

L´ARMADA DE ROGER DE RITJART ENFONSADA

La pèrfida Albió...maleida siga !!

Davant les costes d´un poble de pescadors britànics anomenada liverpull. Ha sigut enfonsada la flota almogaver.
No ha escapat ni el seu almirall.
Roger de Ritjart ha sigut capturat i fet presoner; jutjat i vilment llançat als taurons.
L´honor de totes les Catalunyes embrutert amb la conxorxa de la Santa Lliga Hispano-Britànica.
Uns ens envien un virrey baixet i els altres engreixen als peixos amb el nostre ejèrcit.
L´any que ve hi tornarem...mal llamp els partís de foc !

Avui estem de dòl, no hi ha música...cabrons!!!!

diumenge, de març 04, 2007

A NOSALTRES QUI ENS DEFENSA ?

L´Ombusman espanyol presentant recurs d´inconstitucionalitat al nou estatut, aprovat en referendum per el poble català...de tots els estatuts és l´únic que ha estat recorregut per Múgica. No el paguem nosaltres a aquest senyor?

No cal recolar fins a Espartero per adonar-se que a una part del ejercit espanyol "li posa dura" desfil.lar amb els tancs a Canaletes. Que potser tampoc els paguem nosaltres?

Els alts tribunals del Estat embolicats en recusacions i guerres internes en pro de dir-nos als catalans fins on podem arribar dins el "seu" país...Tampoc cobren aquets dels nostres impostos?

Els dos partits polítics majoritaris a l´Estat ja ens tenen presa la mida i saben que fer-nos servir d´arma llancívola els dona rèdits. No dubten en fer volar el seu "boomerang" a gust i necesitat partícular, i es que els vots a Múrcia són molt importants!!!. A aquets tampoc els paguem, oi?

Part del poble espanyol no dubte en titllar-nos amb els tòpics més suats i retrograts dignes de l´època del exterminador i netejador ètnic, Don Francisco de Quevedo.
Insolidaris, perifèrics, separatistes...etc. Per aixó ens "ajuden" boicotejant els nostres productes i minoritzant la nostre llengua i cultura.
tampoc reben els nostres importos aquets?

Després de no reflexionar massa, un s´adona que l´ùnic que reben sense gaires morros són els nostres diners. El demés els sobra tot, fins i tot nosaltres mateixos.

I a nosaltres qui ens defensa?

Aretha Franklin; Respect

dissabte, de març 03, 2007

EL GRAN GESTOR

S´ens va presentar als catalans com l´home que enterraria d´una vegada i per totes les queixes dels catalans.
Un home amb perfil de gestor que posaria en marxa el país i d´una vegada per totes solucionaria els veritables problemes de la gent. Fets, no paraules. Aquest és el seu eslogan. Aixó si, deixant de banda les reividicacions nacionals i simboliques dels catalans per concentrar-se només en les coses "importants".

El que primer hem notat és que el nostre govern ja no pidola.
Estem genuflexionats constantment. Amb el cap cot i les butxaques buides...ara ens gestionen.

Personalment no veig millores aparents per enlloc, i si que pateixo una sensació d´espanyolització galopant que ve de totes direccions. Posant per endevant sempre els interessos del PSOE a les necessitats de la gent que viu a Catalunya.

Sóc dels que penso que un president ha de ser un polític, no un gestor. Peró si a sobre aquest gestor no pot o no sap trobar la manera de treure els barracons escolars, es deixa violar cada setmana amb una llei estatal que envaeix competencies del que ell té el compromis de gestionar, les cues a la sanitat augmenten despres d´haver apujat sous als funcionaris, i els trens son pitjors del Estat.
Que estem fent?

Vaig llegir un comentari molt encertat, deia aixó.
Potser els ideolegs de la campanya del PSC varen cometre un error amb la coma del eslogan. Ja se sap que en el procés de traducció del castellà al català hi poden haver problemes.
Fets, no paraules. Hauria de ser: Fets no, paraules.
I és que el català ja ho té aixó, d´aqui l´augment d´hores de castellà. Si tothom el domina no ens caldra el català per res i aquets errors de traducció desapareixeran.
Hem de ser pràctics, i ara ja estem en una etapa post-nacional catalana i som de ple en una de massoquisme multicultural, en castellà que l´enten tothom inclús en Montilla.

The Renegades; thirteen women