dissabte, d’abril 04, 2009

QUÈ ENS DEIXEM FER?



Qui dubte que el PSOE és un llop vestit amb una pell de xai?
Molts ens fixen en el dèficit fiscal català, en la desinversió del Estat a Catalunya i no veiem que per darrera ens estan assestant l'estocada mortal al teixit industrial català.

Aragó, una altre comunitat governada per el PSOE ens practica una competència deslleial ferotge. Centenars d'empreses catalanes, o amb ganes d'invertir a Catalunya acaben instal.lades al polígon de la Llitera a Fraga, o al gran centre logístic de Zaragossa.
Donant la conselleria de mediambient a IC-Verds i Industria a ERC de cara als catalans ells queden absents de tota culpa.
Inacabables negociacions amb Mediambient, exigències desorbitades, sol.licituts denegades, requisits urbanístics esperpèntics i d'altres "ajudes" son pràctica habitual de la Generalitat catalana.
Fins al punt que avui obrir una factoria a Catalunya és digne de retrassats mentals. I obrir-la al Aragó és sinònim d'ajudes i suports administratius...

El PSOE re-equil.libra Espanya, treu pes a les reivindicacions d'espol.li fiscal català, alhora que permet el discurset que la desinversió és culpa del fet identitari català...

I aquí tothom callat...

Eddie Holland; Leaving here

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Y eso por no hablar del impuesto de sucesiones, por el cual la Generalitat se financia con el 40% del patrimonio total de todos los catalanes una vez morimos, a diferencia de nuestros vecinos aragoneses, valencianos, etc...Al final no van a quedar ni churrerias, y claro, luego la culpa es de Madrit.

Al ha dit...

Es que avui tenim a Madrid governant-nos(i amb la clau de la caixa); aquí i allà... No ho oblidis