divendres, de febrer 02, 2007

UNA HORA MÉS DE CASTELLÀ

Decret del Govern socialista de Madrid fet a mida per Catalunya. S´incrementarà en una hora l´aprenentatge en castellà però no a Múrcia, ni a Velència, ni a Euskadi, ni a Extremadura, només a Catalunya.
I és que el nostre flamant conceller d´educació va percebre dificultats per expresar-se en aquesta llengua en un nens d´Olot.

Els nens d´Olot han de ser bilingües, però els de Cornella de LLobregat, els de l´Hospitalet, els de Can Tunis o els de Ciutat Badia ja en fan prou amb una sola llengua. La historia continua, els catalans hem de ser bilingúes fins i tot a casa nostre, per que els castellans puguin continuar sent monolingües. I és que a totes aquestes ciutats i barris del extrarradi de la "cosmopolita" Barcelona no tenen cap dificultat per expresar-se en castellà, es clar.

S´incrementarà l´estudi del català allà on calgui?, no. Ampliarà una hora de català l´aixafa terrosses del nostre President a casa seva?, no. Cal saber català per viure a Catalunya?, no.

El Sr Montilla està legitimant el programa electoral de Ciudadanos de Casa Boadella que comença i s´acaba amb l´enterrament de la meva llengua.

Que fàcil i gratuït resulta fer el "colono" castellà a Catalunya, quasi tant com autoproclamar-se " Soy Catalan, aunque no lo hable..."

Pretty Things; Come see me