dissabte, d’octubre 20, 2007

TALLA 100, COPA C



El noi i la noia que fan ganyotes són els dos ùltims membres en llibertat de l'il.legalitzada i multimarca HB (Herri Batasuna).
Però estigueu tranquils que jutjes, fiscals, polítics i govern ja són darrera unes mates a l'altre costat de la plaça on es troben els dos joves.
Una vegada li hagin vist bé els pits a la noieta, inclús potser palpat i tot, i ja no els necessitin. Els fiscsls i jutjes s'aixugueran les babes i atacaran. El Govern dirà que l'independència dels jutjes és sagrada i els politics condemnaran tota teta que no arribi a la talla 100 amb copa c.
La noia serà empresonada per "teta-petita" i el noi per associació de malfactors i voyerisme.
I els tres poders del Estat s'hauran masturbat una altre vegada tots junts,-qui sap si practicant krampacks, fins i tot?- Mentre mostren al poble espanyol l'indecència moral que representa mostrar unes tetes que no donen la talla. Gastaran cantitats ingents de clinex, per netejar les esquitxades dels líquids biològics escampats per tot arreu mentre se la miraven...
Que bonic és notar-se protegit per la maquinaria Estatal, i que perniciós i escandalós pot arribar a ser no fer una talla 100, no?

Trashmonkeys, Song number 1

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No crec que l'empresonin a ella. Si no fa una 100 poc li falta...

Fot una mica de fàstic, la barroeria del Estat, que alguns en diuen de dret.

Espanya, ja se sap...

Al ha dit...

Hola, anòmim/a. La veritat, em resultaria més fàcil saber amb qui parlo, encara que només sigui amb un nick del tot fantasiós, hortera o ultraxupiguai...com vulguis, però hòstia, diga`t d'alguna manera !!

Vols dir que fa una 100?
Barroers ho són una mica molt.
Prometen i negocien. I quan la cosa no funciona segons les seves necessitats electorals els foten a tots a la presó. Tot mirant cap a una altre banda mentre canten alló tant recurrent de l'independència dels tres poders del Estat de Dret.
I ara els catalans ens hem de sotmetre al Constitucional?