dimarts, de juliol 17, 2007

L'ESTIU



Al estiu passan coses que no tenen esplicació empírica.
Com es pot veure a la foto les feromones que desprén el cos d'aquesta dona, sota 7 capes de roba fan embogir la bèstia que té just al darrera seu. Que en el seguent fotograma -que no tenim-, li clava el nas al vell mig del cul.

Les 7 capes de roba al damunt, son fruit de l'experiencia de la dona...que escarmentada d'anys enrera, de les embestides de la bèstia per aquestes dates. Va decidir camuflar el seu femení olor. Ni aixó la salvarà...

De fet, aixó ho podriem interpretar com una mena d'autodefensa de la femella...En realitat si observeu bé la seva posició, no cal ser Doctor en etologia per Harvard -Com jo- per veure que no es la més adient per autodefensar-se. Abans el contrari...I és que quan arriva aquesta època del any, ella ja sap que, dit en llenguatge científic: S'ha de fer l'estreta, tot i que el que més desitja és; sentir les seves natges oprimides per l'embestida de l'animal quadrúpede i baballós, que la segueix.
Així i només així desapareixen les causes de la seva propia secreció Hormonal, que tant neguitosa la fa estar. Alhora que podrà a tornar a posar-se dreta i caminar a dues cames i orgullosa la resta del any.
L'animal continuarà a quatre grapes, esperant...a l'estiu vinent.

Summer fun; The Barracudas