dimarts, d’agost 01, 2006

VACANCES D´ESTIU....

Vaig començar vacances d´estiu, el passat divendres.

Avui dimarts ja estic mes esgotat que en una setmana normal de feina.I es que a casa sempre hi ha cosa per fer.....Estic fent totes quelles coses que es guarden per quan es té temps, i no s´en té mai.Tinc l´esquena trencada, avui si.
I encara m´esperen uns dies de platja amb "els Chukies" per acavar de destroçar-me els nervis......

I despres de 15 dies de "relax", ja podre tornar a la feina com nou. Amb alguna lumbàlgia i esquizofrènic perdut.

Envejo a tots aquells que viatgen....amb Iberia.....o desde l´aeroport del Prat....
Màgnifics viatges, a llocs exòtics, ciutats cosmopolites, restes d´antics imperis...aixo si, a 39 de coll per veure-ho tot. Si tens sort i has pogut embarcar sense que cap vaguista t´ho impedeixi, si la ratxa de fortuna continua i el mateix vaguista no et perd les maletes entre cigaló, cigaló i guaitada al cul de la companya...i si després de tots els dies tot ha anat com una seda, resa.
Posa´t en les mans de Deu perque no et destrossin els regals de compromís que has hagut de comprar tant si com no....
I segurament deu haver sigut aquell collons de vaguista que quan passa de la 4 copa ja no sap si carrega Samsonites o fardos de suro.....

Llavors, sempre et quederan els mossos d´esquadra.....Segur que si algun dia pots encolomar als Chukies i surts a sopar tranquilament amb la dona, no s´et ocurreixi b eure´t una ampolla de cava a mitges...lleparàs segur.
Millor que se la begui tota la dona, o tota tu....i que conduiexi l´abstemi.....de fet tambe pots tornar a casa fent dit i sense maletes.....jo ho havia fet molts anys.