diumenge, de novembre 05, 2006

Per un plat de llenties...

Un plat de llenties, aquest és el preu del mau país. Comunistes, lliberals, centristes i cristians, socialistes, verds pistatxo, progressistes. Qualsevol etiqueta és bona per diferenciar-se i donar-se notorietat en un món de mediocres.
Aquí, no importa res més que la paga vitalicia per haver sigut conseller i el cotxe(de vegades helicopter) oficial per anar a Madrid, a Perpinyà o a on els calgui...

Despres ens vendran alló tant recurrent del auto odi dels catalans, ens vendran alló del expoli fiscal, cultural i lo dolents que són a Fresno o a Salamanca...la qüestió és que el proper President de tots(I totes, que si no s´enfaden..)els catalans serà un mindundi que no el volen ni al seu poble i que per expressar-se oralment necessita llegir i sense presses...

Els meus avis em varen deixar en herència només una cosa, ser català i ara aquesta "pandilla de quatreros" s´ens rifen l´únic patrimoni que tenim i que no és poc ni petit. L´orgull de pertanyer a aquest país.

Estic per presentar la meva dimissió al dret de vot. Però que no es pensin ni per un moment tota aquesta colla d´aixuga mamelles que pretenen ser aprenents de polític que dimitiré o renunciaré al que sóc, català. Es tracte d´escupir-los a la cara directament, o llançar-los ous podrits, que de fet, ja els entra en el sou i no els vindra de fer una miqueta més el ridícul.

Quin espectacle, quina vergonya...s´em rifen el meu país per un plat de llenties.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

LLenties i crues, per veure un got de sorra.

Al ha dit...

i de postres una barra de marbre...aixó si, de color verd pistatxo.
de tant en tant podrieu posar el vostre nom així sé a qui contesto,¿no?...
Ahir em vaig entretenir a mirar les enquestes dels diferents diaris.
El Periodico: a favor del tripartit 33%, en contra 67% de 12500 vots.
La Vanguardia: a favor 28%, en contra 70% de 3500 vots.
Vilaweb: a favor 35%, en contra 62% de 8500 vots
Avui: a favor 23%, en contra 77%

Els % restants són d´altres opcions..

en fi...fem com els salmònids, contra corrent