divendres, de setembre 19, 2008

LA TEMPESTA PERFECTE

Voldriem advertir a la població que: sense pànic ni presses es preparin per una tempesta que, deixarà el diluvi universal en anecdota.
Les depressions atlàntiques, cantàbriques, africanes, asiàtiques i mediterranies que fa dies ens volten acabaran confluïnt sobre nostre aquest proper any 2009. I sembla que els fenòmens metereològics causants ens castigaran dies, mesos ...

Les menors, les de caire nacional, les que no han fet aixecar a la gent del seu sofà durant els ùltims anys, només eren un síntoma previ. Ningú ha gosat moure un dit, picar una cassola, ni tant sols fer una tancada a l'esglesia del Pi per: Les promeses incomplertes per part d'un President estatal per accident (per no dir per atemptat Islàmic)que reiteradament ens ha enganyat i robat.
Com ningú s'ha mobilitzat per les falsetats, els insults i els despropòsits d'una oposició espanyola i els seus media, que s'han ultrapassat set pobles.

Però avui, ens cauen a sobre les més temibles, les que porten desgràcia i fam. Les econòmiques. I que, influiran i de forma molt negativa en: sanitat, ensenyament, insfrastructures, i ajudes socials.
Si aquestes, les que toquen a tots i cadascun de nosaltres, alló que més ens dòl no ens fan aixecar del sofà, podrem dir que estem morts.

Finalment Espanya serà una i indivisible i els catalans ens haurem autodestruít per cagats, acollonits i interessats en el pa per avui i la gana per sempre més.

S'acosta un moment en que tindrem motius per fer el que fa segles que no fem.
Què serà de nosaltres?

The Smoke: My Friend Jack (eat sugar lumbs)

8 comentaris:

Kasku ha dit...

Hi veig una cosa positiva en tot això: de panxacontents, ja no hi podrem anar. Tocarà canviar de pal.

Al ha dit...

La situació ha canviat i canviarà molt. N'estic segur que per moltes families el que avui és ansietat, aviat serà dramàtic.
Tot i que voldria equivocar-me i, caure en catastrofismes és fàcil, tot sembla indicar que beurem aigua a dojo...

Canviar de pal? si l'elecció fos tan senzilla ja faria temps que hauríem canviat.
Patirem i molt

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

si plou tot s'arreglarà, mira...

penyabogarde ha dit...

què en penses de la butifarra?
vine a treure el nas i pronuncia el teu veredicte. gràcies!

Al ha dit...

Benvolgut tati-pagès-soulbizarre: Plou poc, però per lo poc que plou, plou prou...

Als Penya Bogarde:Si no heu tastat la botifarra de Cal Xapo, no heu tastat la botifarra...

Anònim ha dit...

Benvolgut Al,

veig una llum. Veig a CiU enfortida (però no hegemònica com amb el Pujol) i a una ERC afeblida (però no tant com quan tenien 11 diputats) governant juntes el país.

Per interès, però no és interès el que mou als sociates, i als comunistes?

Arriba l'hora que l'etnicisme tornarà a agafar protagonisme. Etnicisme ideològic, no genetic: aquests "catalans" d'aparador (socialisme = catalanisme; jua jua jua) seran assenyalats com el que són: espanyols d'obra i pensament.

Perquè el país l'hem de salvar els catalans. Què voleu que salvi el Montilla, si no sap dividir per dues xifres? Prou fal·làcies!!

Al ha dit...

Bentrobat marrameu!!!
Feia molts dies que no contavem amb les seves aportacions (li he posat falta)
És clar que, quan uns prefereixen salvar el cap d'un President de govern mentider, fals i incumplidor, abans que, donar sanitat, educació, infrastructures a Catalunya de catalans en tenen poc.
Aixó ja ho sabiem, només cal que al cinturó roig pateixin una mica més encara, si cap...

Anònim ha dit...

Parlant del tema ètnic...
us convidem a un aplec
l'Aplec Modernista!
serà el dia 22 de novembre a La Garriga (Vallès Or.), hi farem una escuterada per la comarca, un concert al vespre amb Lo Pardal Roquer+Euterpe77+dj Zimmer i un allnighter en cabat.
Hi sou ben convidats. Aprofitarem l'ocasió per presentar/publicar un avanç d'un recopil·latori anomenat "Modernisme aborigen" amb perles seixanteres catalanes.
Apa-li, salut i foc des del món exterior!