diumenge, de gener 25, 2009

TRENCAPINS I XINA CABRES



La Catalunya optimista; on cada dia l'atur s'engreixa amb uns milers més, on cada dia tanquen desenes de petites, mitjanes i grans empreses. La Catalunya que sap on va; però no te clar amb quin pressupost. Politiques socials; quan tornem d'alla on anem(???)optimistament invertirem la resta en la gent.

10 radars de Sant Joan les Abadesses a Banyoles, 11 de Manresa a Girona. Més d'un any en llista d'espera per una operació de pedres. Barracons per escoles, i que proliferen com bolets...

Deixeu-nos en pau... torneu a les barricades, als comités d'obrers guerrillers, torneu a fer de cambrers, jardiners, mestres. Torneu a casa i deixeu-nos en pau d'una vegada.

Ineptes, vagos, mentiders, desarrelats, fills de puta, afeminats i dones que vareu mamar del vostre pare. Ressentits, semianalfabets, rabiosos i pixa freds, malversadors, burrus, xixarel.los, trencapins i xina cabres.

Ho heu aixefat tot.

The Staggers-Wild Teens

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I en Tremosa perjurant davant de l'Abc que ell no és independentista...

Ja pots tancar el blog un altre cop...

(és broma)

Al ha dit...

Hahaha... sort que hi ha algú que encara s'ho pren amb humor.

De fet no n'apendré mai, o potser són les ganes de sortir del desert que em fan veure visions...
Però tot i així, en Tremosa és més patriota que molts dels declarats independentistes amb el benefici que el seu discurs te cara i ulls. Ja veurem els seus fets.

Si tanco el blog a qui pendries el pèl? eh!!!