dissabte, de maig 16, 2009

O CENSURA, O IRA


Quan després de 30 anys de democracia a Espanya, es troben 50.000 catalans i bascos en un estadi esportiu, i poden més els seus xiulets al himne espanyol i al Rei que la megafonia del estadi, és que alguna cosa esta passant.

La resposta espanyola va ser ràpida: primer la censura de la Televisió pública estatal. O bé, la ira i els insults d'altres mitjans cap a aquesta mostra de protesta.
No volen que el mòn sapiga que els catalans i els bascos tenim problemes d'adaptabilitat a l'Espanya cstellana, per dir-ho suau...
O bé, els més orgullosos i ferits en el seu amor patrio espanyol, no s'amaguen i obten per escupir-nos a la cara. Per encendre encara més el foc. Tenen clar que la mataran perquè és seva i no nostra...

L'Espanya construida a cop de fusell és morta, l'Espanya de la constitució del 78 està molt malalta. Del seu naixament amb els fusells dels hereus del dictador vetllant perquè tot continués ben lligat, va naixer amb malformacions, esguerrada, camacurta i bacarrica.

Mai han intentat buscar el tracte d'igual a igual i ara menys. I n'hi ha molts que estem farts de fer de "matxo de càrrega".

Se li ha esgotat el temps, el col.lapse és qúestió de dies, semanes o mesos.

The Who; I can't Explain