dissabte, de juliol 25, 2009

LA SECTA I EL PIXAFRED


Hem de reconeixer que el nivell de sectarisme aplicat a tos els ambits de la societat per el nostre flamant "Govern d'esquerres" ès acollonantment esgarrifador.

Nous funcionaris amb l'ùnic merit de tenir carnet d'esquerres, pressions i ajuts condicionats tant a entitats de l'anomenada societat civil, com a mitjans informatius, domini absolut de les voluntats amb el simple disfraç del progressisme (tot i que es practiqui conservadurisme del més dur).
En definitiva, control total i regulació d'absolutament tot.
Com si del mateix Opus Dei es tractés; qui no és de la secta no surt a la foto.

Per altre banda tenim als pixafreds o titesmolles, representats en el principal partit de l'oposició. Incapaç de fotre un cop de puny a la taula i fer-se entendre. Ja ho intenten però no en saben més.
Actuant de "puta i Ramoneta" a Madrid i a Barcelona no acaben de deixar clar si volen agafar el timó o encara s'estan flagel.lant després de perdre totes les quotes de poder imaginables a mans de la secta. Potser és en estat de xoc permanent, potser és que només son uns pixafredes.

Tot plegat una llàstima per la gent que viu a Catalunya.

The Attack; Try it (titesmolles)

3 comentaris:

Bohemi (Resident) ha dit...

Ai,la masoneria no entén de pàtries. Qui sap si els de l'Opus sí.

Al ha dit...

Doncs m'hauré de fer de l'Opus per salvar la meva...
Bentrobat, mestre Bohemi.

Henry The VIII ha dit...

Mister, la situació política catalana ha estat, és i serà una golfada.

Caldria una mena de superheroi tipus Spiderman o una cosa així a qui els catalans poguéssim votar i que defensés de veritat els nostres interessos. Si és que tampoc no demanem tant, algun polític que ens estimi de debò i que vetlli per nosaltres.

Salutacions.

P.S. Gràcies per fotre canya l'e-brutícies