dijous, de setembre 03, 2009

DEMOCRÀCIA?

Diaris tancats, Partits polítics il.legalitzats, terrorisme d'estat, tribunals polítics potinejant lleis aprovades per el poble(ó quasipoble), referendums no vinculants i fets per "4 amics"; declarats fora de la llei per un jutje.
Democràcia?

Els iguals i germans s'han de guardar respecte i fidelitat, les parelles han de tenir projectes i il.lusions per compartir, els pobles necessiten creure en el benefici comú per seguir sent pobles.
En definitiva; qualsevol relació social i humana ha de ser noble, amb trempera, que ompli l'esperit dels qui la fan seva.
Cal una certa ètica, uns valors d'igualtat i respecte per conservar tota relació humana. I han de ser identics per tothom, ó en qualsevol cas acceptats per totes les parts.

El proto-referendum d'Arenys ha estat un misil a la linea de flotació d'aquesta sacro santa Espanya i li ha obert una via d'aigua. I potser obri la caixa de Pandora, o no. Però si que ha obert els ulls a molta gent. Ha evidenciat que Espanya té tabús. Coses intocables que estan per sobre el respecte, la igualtat i la democràcia.

No crec que ningú a aquestes alçades dubti del immens frau què ès la democracia espanyola.

Bad news travels fast, Fuzztones

1 comentari:

Anònim ha dit...

Existència, Facultats, Producció; en altres termes, Personalitat, Llibertat, Propietat: heus ací l'home. D'aquestes tres coses sí es pot dir, fora de toda subtilesa demagògica, que són anteriors i superiors a qualsevulla legislació humana. L'existència de la Personalitat, la Llibertad i la Propietat, no és deguda a què els homes hagin dictat Lleis. Ben al contrari, la preexistència de la seva personalitat, llibertat i propietat és la que determina que puguin fer lleis els homes." - La Llei, Frédéric Bastiat (1850)