diumenge, d’abril 10, 2011

1 MILIÓ PEL SI

Amb una sabata i una espardenya fa un any i mig es van iniciar a Arenys de Munt les consultes sobiranistes, que s'han anat desgranant a no tots els municipis catalans.
Sense ajudes oficials, sense campanya, sense pressupost, més d'un milió de catalans ja han votat, amb una majoria clara pel SI d'un 95 % del total aproximadament.
Avui s'ha tancat aquesta iniciativa no vinculant amb Barcelona com a escenari final, a més, d'unes quantes viles i ciutats.
El resultat és que l'independentisme ha assolit el milió de vots aproximadament. Resultats semblants als que treu la primera força política al Parlament català, molt a prop de la majoria absoluta al mateix parlament.
I ara què?

Tomorrow; Hallucinations

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ARA ENS TOCA EL MADRID I FER-LI QUATRE MANETES I SEREM LLIURES EL TOT

penyabogarde.blogspot.com

Anònim ha dit...

Si el Sr. Floro Pérez penses una mica, només una mica, ordenaria a n'en Duran i Lleida llençar-se de caps a les calces de l'independentisme, ja que així i només així el R.Madrid podria començar a guanyar elgun titulillo...

Dur de Pelar ha dit...

duran lleida és el cagaelastics burgès de missa i sofre ensabonat

jo penso que la ciutat de lleida hauria de fer qualcom per evitar que el senyor Duran "no duri" ja que dura massa i és molt dur d'haver d'aguantar la durada del duran fent-se durar com un duracell que dura i dura fins dur el país a la dura espanya que ens porta dura durada dura. Lleida no mereix un Duran de segon cognom durador i de dura durada.

penyabogarde

Anònim ha dit...

però no es tracta de voler el mal a duran, només per entrendrens, es tracta de que no duri en el càrrec, no us penseu que desitgem violencies només que no duri com a politc i que tingui un bon durador balnerari on descansi el seu amor a espanya

penya durarde

Al ha dit...

UI!!! us deixo una estoneta i fixeu-vos!!!! que si manetes, que si en Duran i Lleida...

Quines idees mes retorçades que teniu, si en Duran és el polític més ben valorat a les Espanyes....

Pobre home, ell que tot ho fa per un fi de bé

penyabogarde ha dit...

ETS BARCELONISTA?