dissabte, de juny 11, 2011

ARA SI QUE ANEM BÉ!!!

Ja fa molts dies que en aquest blog no s'hi publiquen escrits que desfermín il.lusió, i és que no n'hi ha per menys. Però l'actuació de la Generalitat retallant un 10% dels seus pressupostos i "l'exemplar" actitud dels funcionaris catalans m'omple d'orgull i satisfacció...

El nostre flamant i il.lusionant brand new president ha fotut tisorada al pressupost de la gestoria. Ha retallat i a l'Europa dels estats l'amoxainen i l'amanyaguen. Molt bé Artur!!! Amb Il.lusió!!!!. De moment els Grecs, els portuguesos, irlandesos i catalans ja retalleu!!! Bravo!!!
Els Estats intervinguts ho han estat per gastar més del que recauden, però els catalans hem hagut de retallar per gastar més del que Espanya ens dona, que és molt menys del que es recauda a Catalunya. Els catalans seguim sense ningú que defensi el que és nostre, els nostres diners, els nostres drets.
A més, l'astúcia de CiU és d'antol.logia... han deixat que fossin els sindicats de funcionaris i els comités d'empresa qui apliquessin aquestes retallades, i m'explicaré.
En molts casos la proposta de les diferents Conselleries als treballadors ha estat; hem de retallar, però podeu triar com ho fem: acomiadant personal o retallant en prestacions als usuaris.
Els nostres soferts treballadors públics ho han tingut clar, a retallar prestacions, però d'aqui no es mou ni Déu. D'això s'en pot dir de moltes maneres, però la primera paraula que em ve al cap és corporativisme.
Els hospitals tancaran plantes senceres i no operaran a les tardes, però els treballadors s'hi quedaran...i jo em pregunto; I què faran els mateixos treballadors amb menys activitat? Doncs fer menys...
A l'escola dels meus fills quan es va implantar la sisena hora va significar allargar de les 12 del migdia fins la 1. Cosa que millorava la conciliació laboral dels pares amb els horaris dels nens. Ara, amb la retirada d'aquesta sisena hora els mestres que tenen majoria en el consell escolar s'han conciliat la seva vida particular i faran de el següent horari; de nou a 2/4 d'una i de 2/4 de tres fins les cinc... fantàstic els funcionaris salten d'un peu!!! però i els pares?
Els pares que ja pateixen atur, retallades en sous (no d'un insignificant 5%), puja de preus dels serveis bàsics com electricitat, gas, aigua,carburants, puges en la hipoteca etc... Què és això? Doncs això és Can Pixa i jo ja començo a creure'm allò que diu; quan pitjor, millor.

l'Artur Mas i per extensió a Ciu són uns covards i els funcionaris encara no s'ha enterat del abast de la tragèdia i només els preocupa mantenir els privilegis per sobre la resta de mortals, mentre el sistema productiu s'enfonsa i la classe mitja desapareix. Deconstrucció de Catalunya en diria en cuiner gangós?
De totes maneres, jo crec que és el cami més recte cap a la construcció d'un nou Estat. Bravo Artur!!!! ara si que anem bé!!!

Spirit; I got a Line on you

9 comentaris:

MADRIDISTA 10 ha dit...

MÁ JODIDO LO TENEMOS LOS MADRIDISTAS RESIDENTES EN CATALUÑA. LAGARTO LAGARTO. QUE POR CULPA DE TV3 NOS RECORTAN SIEMPRE LAS IMÁGENES DE NUESTRO JUEGO. ME ENCANTA MOGOLLÓN EL VICTIMISMO CULERÓN QUE AHORA MEZCLA PATATAS CON BALLENAS Y SE MENEA DE LOS RECORTES CUANDO LA PASTA PÚBLICA SE UTILIZA PARA ESPONSORIZAR AL BARCELONI-TA, PARA SILENCIAR AL REAL MADRID Y PARA BORRAR AL ESPAÑOL.

¿QUIÉN PAGA A LA SEÑORA TERRIBAS?

¿DÓNDE NO SE RECORTA?

EL BARCELONI-TA SE LLEVA EL GATO AL AGUA Y MUERDE PASTÓN SIN TIJERAZO.

EN CASA LEOPOLDO Y DE MI BOLSILLO DE SUBALTERNO DEL CUERPO DE LA DIPUTACIÓN CON SEDE EN BARCELONA, TE PAGO LA MUNCHETADA Y LO HABLAMOS A PLENO PULMÓN.

YO PAGO IMPUESTOS Y SE LOS LLEVA EL BARCELONI-TA CON ESO DE LA TV3.

Joan B. ha dit...

Els ulls em fan pampallugues llegint aquest curiós comentarista. Pampallugues i tremolors.

Al ha dit...

Apreciat merengue, llegeixi's aixó:
http://www.intereconomia.com/noticias-gaceta/deporte/barca-se-niega-promocionar-marca-espana-20110304

No cal recordar-li el "pelotazo" del Madrid amb el Govern d'Aznar.

Tingui una mica de vergonya i pensis dues vegades el que escriu...

Joan B; i és que a la vinya del senyor hi ha d'haver de tot.

penyabogarde ha dit...

no hi ha marge, zp o rubalcaba, rajoy o aznar, la cremallera no baixa i seguim atrapats. Estira que estira i la cremallera no baixa. No hi ha marge. Bona reflexió Senyor Al i molt bon video els de la colla d'en Randy California, on ho hagi una bona llauna de Spirit que s'aparti la de Sprite! Bona banda! i la cremallera no baixa, ospes!

MADRIDISTA MUSCULOSO ha dit...

ACABO DE COMPROBAR EN EL BLOQUE DE LA BOGARDAZA QUE TE RAJAS DE CASA LEOPOLDO. MIEDICA. Y TAMBIÉN VEO QUE TUS PRIMOS DE ZUMOSOL DE LA PEÑA BOGARDAZA TAMBIÉN SE ABREN Y QUE ÓSCAR SE DA EL PIRO CON LAS DE VILLADIEGO.

ME VOY A MARCAR UN SOLITARIO DE MUNCHETAS A VUESTRA SALUD Y A LA DE RUBALCABA.

MIEDICAS.

MADRIDISTA CON SOLUCIÓN ha dit...

LA COSA SE PONE BIEN PUES AHORA RESULTA QUE YA TENGO CON QUIEN IR A CASA LEOPOLDO. NI MÁS NI MENOS QUE CON PURO-CALIMOCHO QUE ES EL PRESI DE HONOR DE LOS BOGARDILLOS DEL MARESME.

UN PLACER TÍO. MUNCHETAS Y TERTULIA FIJA SOBRE TEMAS DE RECHUPETE, O SEA QUE FUTBOL, RUBALCABA Y FELIP PUIG.

DE PERLAS BLANCAS COMO LA NIEVE VAMOS QUE NOS VAMOS.

SEGURO SEGURO QUE SERÁ MÁGICO.

¿AHORA TE ANIMAS? ¿SÍ?

O SEA QUE NOS VEMOS EL DOMINGO

Al ha dit...

Apreciat Rubalcabista-merengón:

Resulta que el diumenge tinc 2 "bolos", el primer a les 10:30 i un altre passe sobre la 13:00.
Ja són ous espatllar-me el diumenge d'aquesta manera amb la il.lusió que em fotia veure't rascar-te la cartera!!!!

En fi, Serafí...

MADRIDISTA DE BOLOS ha dit...

¿O SEA QUE EN EL FONDO QUIERES IR A COMER MUNCHETAS CONMIGO?

PUEDO CAMBIAR DE PROYECTO Y TE PIDO QUE ME DIGAS DONDE VAS DE BOLOS Y ME PRESENTO EN UN SANTIAMÉN

¿CUANDO DICES BOLOS TE REFIERES A CONCIERTOS?

¿ERES MÚSICO?

A MI ME GUSTA ADRIANO CELLENTANO

¿TE GUSTA A TÍ?

YA ME DIRÁS LO DE LOS BOLOS AL DETALLE Y VENGO.

MUNCHETAS LAS HAY EN MUCHAS PARTES.

Y LO DE RUBALCABA NO ES BROMA.

Al ha dit...

No sóc músic, company. Grato una Rickenbacker amb una colla d'arreplegats a Sant Daniel D.C, Girona.