diumenge, de juliol 10, 2011

TRACTATS AMB OPIACIS



CiU ha arrassat en els dues últimes eleccions, les catalanes i les municipals. Avui, no hi ha (o no conec) cap administració pública catalana que en major o menor mesura no estigui sota el control , o directament condicionada per la federació.
La veritat és que davant la magnitud de la tragèdia tripartita el país necessitava i demanava a crits un canvi i així ha estat.
Però volia el país un pacte CiU-PP? Volia i vol el país tornar a practicar la mendicància dinerària i patriotica?

Tots varem veure a n'en Mas ara fa un any a la manifestació del 10J, tots hem sentit a n'en Mas dir que votaria Sí a la plena sobirania catalana, tots hem sentit a n'en Mas demanar-nos il.lusió. El programa electoral de les eleccions catalanes de CiU parlava del dret a decidir i del pacte fiscal a la "basca".
Mig any més tard i sense ni un dels punts forts del programa CiU assolits fan com Atil.la a les municipals.

Ahir milers d'independentistes es varen manifestar per commemorar la manifestació més gran d'aquest país. Ahir en Mas ja no hi va anar, no hi havia representació oficial de CiU, ni entitats "oficials" com OMNIUM.

A aquestes alçades de la jugada em permeto d'afirmar que aquest país ja fa mig any que està en tractament amb opiacis.

E.P.A: Lady Jane

3 comentaris:

David ha dit...

En fa molts, d'anys, que estem tractats amb opiacis. I la jugada de Ciu era previsible, no? No saben fer res més. Viuen d'això.

Al ha dit...

Doncs sí, David. Però és que era tant clar el que passaria que no entenc com CiU ha guanyat tant folgadament. Es veu que hi ha catalans que volen arribar al sobreixidor del carregament de raons abans de trencar amb Espanya.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

les dretes s'emboliquen de senyeres per treure vots però tenen altres prioritats com és el model econòmic que defensen que no és altre que el de la seva gent, no el de la majoria de gent que viu al país. Aleshores, és de manual, es pacta amb aquells que defensen els mateixos interesos i el mateix model. El PP també s'emboklica de banderes (espanyoles) per treure vots, però en el fons defensa altres coses "més" importants, justament les que defensa el Mas.

D'aquí la necessitat de tenir un projecte sobiranista que vinculi els drets socials, econòmics i polítics de la majoria de la gent i no els d'una minoria privilegiada que -a la fi- comparteix cartera i negoci amb la minoria privilegiada de les Espanyes (i de les Frances, i de les Itàlies).

Salut, sobirania i bons aliments!