diumenge, d’abril 08, 2012

COBRAMENT DEL DEUTE ESPANYOL? ESTÀ EN LES SEVES MANS...

Que l'Estat espanyol està de fet -no oficialment- intervingut en vàrem tenir una prova irrefutable aquest Agost del 2011, quan amb premeditació i nocturnitat el PPSOE varen modificar la sagrada e intocable Constitució del 78 amb un nou article que intentava assegurar el cobrament als creditors internacionals del Regne.
A més, varen obligar a Zapatero a convocar eleccions anticipades i han obligat a Rajoy a emprendre grans mesures -i les que li queden- i a presentar el pressupost per el 2012 a la EU abans que al Congrés espanyol.
No va ser de franc el mig bilió d'euros amb els que el Banc Europeu va apuntalar els bancs espanyols, perquè aquests apuntalessin al Govern a finals de 2011.
Europa poca cosa més pot fer per Espanya i en moltes cancelleries europees s'està instal.lant el pensament d'expulsar a Espanya de la zona Euro.
El deute acumulat, les nefastes perspectives i la constatació que la classe política espanyola no està a l'alçada de la tempesta han desembocat en la profunda desconfiança de la viabilitat de l'Estat espanyol tal i com el coneixem. Només un petit exemple per aquest 2012; 27mil milions es destinaran a pagar interessos del deute i tots els funcionaris que depenen de l'Estat ens en costaran 26mil. Espanya no podrà pagar.

Quan el "crash" espanyol sigui un fet palpable, els creditors s'hauran de plantejar què i com podran cobrar.

La Generalitat de Catalunya té un deute d'uns 40-42mil milions, l'equivalent d'entre un 20 i un 25 % del PIB de Catalunya. Mentre Espanya ja ha reconegut que el seu deute equival al 80% del seu PIB i augmentant...
Srs. creditors volen cobrar una part i de manera més o menys ràpida?
La solució és clara; quartejar Espanya i que el deute de les CC.AA més el seu percentatge estatal en població o PIB o inversions percentuals de l'Estat etc.. -a negociar-, siguin assumits directament per les CC.AA o territoris que tiguin palpables condicions per poder pagar.
Per això és necessari un nou estatus polític amb plena sobirania per aquells territoris que estiguin en disposició de fer front als pagaments d'Espanya.

D'aquesta manera, gran part del deute podrà ser retornat en un temps raonable, l'euro no perdrà de cop a 45 milions de persones i les inversions de les empreses europees a Espanya no es perdran. Mantenir junt a l'Estat espanyol és una condemna per les zones amb possibilitats i una certificació d'impagament, almenys a curt i mitjà plaç per tots els creditors d'aquest nefast invent de nom Espanya.

Srs creditors, vostès volen cobrar? està en les seves mans, que jo vull pagar.

The Miracle Workers; I'll Walk Away



PD; Que em podrien treure aquest .es tan lleig que m'han col.locat al final de l'adreça, molt agraït.