dimarts, de setembre 18, 2012

A LES SEVES ORDRES MAJESTAT FERDINAND D'HABSBURG

Han hagut de passar 7 dies perquè el Borbó es pronunciés i ho ha fet de manera molt clara. ""PRIETAS LAS FILAS" . Parla de quimeres referint-se a la independència de Catalunya, ens fa un símil molt cinegètic "galgos y podencos quienes amenazan nuestro modelo de convivencia" ( només li podem contestar: bup-bup!!, com a raça poc clara de cans que som).
I jo l'hi pregunto, quan de temps porta fora dels país, incomunicat?. On era quan l'actual Govern del seu país va promoure boicots als productes i a la cultura catalana atiant l'odi? On era quan es promovien signatures contra el que decideix el Parlament català? o quan el Congreso espanyol va potinejar l'estatut català per acabar com un víctima de Fredy Krugger al sortir del Tribunal Constitucional. On eres Borbó?

Un home que s'ha tret del davant al germà i ha arraconat al seu pare per enriquir-se, beure, tocar cuixes i matar elefants no pot donar lliçons de gaire res. O almenys podria começar per casa seva...
Mira't bé aquí, ruboritza't!!

Tu ens vols donar lliçons de democràcia?


Els catalans ja vàrem triar un Rei, un Habsburg. l'Arxiduc Carles d'Àustria.

He de dir que no m'havia plantejat mai la figura d'un Rei dins el nou Estat català, que d'entre moltes altres formes d'Estat bé podria ser una monarquia parlamentaria catalana. Però ara si que ho faig. Ni tant sols m'havia passat per el cap qui podria ser aquest Rei, ara ja té cara.




FERDINAND VON ABSBURG, l'actual Arxiduc d'Àustria. Un noi de quinze anys.

Els Borbons mai han demanat excuses per les bestieses que varen cometre contra els catalans, fins i tot avui, encara no saben si som "galgos o podencos", el que si que tenen molt clar és que som el mugró que els alleta i com a grans mamífers caçadors que són, no ens volen deixar anar.

El respecte no s'exigeix, es guanya i els Borbons només són uns interessats desvergonyits capaços de passar-se la mateixa llei sàlica que els otorga el reialme per el forro dels calçotets quan pretenen la successió casant-se amb una plebea (expressament prohibit), oi Felip?

Què ha fet Ferdinand Von Habsburg per ser Rei de Catalunya? Res de res!. Justament per no haver-se mostrat interessat en ser Rei i tot el que això comporta, a més de ser, per línia successòria l'hereu de l'Arxiduc Carles he volgut posar-li cara a aquest noi. Un noi que per molts defectes que pugui tenir (que no els conec) és un model de jove moldejable i ajustable a les necessitats del també jove i ple d'ingeniutats Estat català.

Per tant, si els catalans mai decidíssim dotar-nos de Rei penso que aquest seria infinitament millor que el Borbó.
Si som els hereus d'aquell poble que va caure derrotat el 1714, Ferdinand Von Habsburg és el nostre Rei.

The Loved Ones, Everything




4 comentaris:

Anònim ha dit...

Please let me know if you're looking for a author for your blog. You have some really good articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine.
Please send me an email if interested. Kudos!

Feel free to visit my web page :: catering jobs in nyc

Anònim ha dit...

Amazing! This blog looks exactly like my old one!
It's on a completely different subject but it has pretty much the same layout and design. Outstanding choice of colors!

Feel free to surf to my blog post :: Arizona Diet Green Tea

Anònim ha dit...

Hmm it looks like your site ate my first comment (it was super long)
so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
I too am an aspiring blog blogger but I'm still new to the whole thing. Do you have any suggestions for first-time blog writers? I'd
certainly appreciate it.

Here is my blog vera wang sparkle shoes

Anònim ha dit...

Feia anys que no entrava,... el 18 de setembre del 2012 es va acabar l'esperit la revolució,la frase de doneu-me 200 tancs i 30.000 ak-47 y tornaré arribar a Murcia.
L'edat, el desgast,.. el ping ponc o el fet que encara queden coses per fer,... els revolucionaris, al igual que els de la cia, sempre són revolucionaris!!!
Anem a fons!! esmolem les eines, la situació s'ho mereix, i no podem deixar que 4 comunistes, que ja la varen cagar fa 80 anys ens tornin a portar a una nova derrota.
Al igual que d’immobilisme dels partits actuals al poder que no poden fer res, perquè els tenen agafats pels ous,.. i posen la seva paraula per davant de la terra, per no perdre els compromisos.
Feia anys que no entrava, però estic segur que sempre que faci falta, un OSJ, sempre estarà a punt!!!
Feia anys que no entrava, però aniré entrant,.... sempre a punt!!