dissabte, de gener 23, 2010

2025


Som al any del Senyor de 2025. 21 anys d'ecoprogressisme de postal han convertit Catalunya en l'Albania del Mediterrani occidental. La població ha quedat fixada en 3 milions de persones que deambulen com poden en carreteres i camins de terra. La potent industria s'ha desplaçat al centre penninsular, al Àfrica, al Europa del Est i a Àsia. Milers de persones amb un nivell de preparació, títols i estudis superiors han hagut d'abandonar el país en busca de millores en les seves vides. L'economia de subsistència (plantadors i recol.lector de naps i garrofes) és la predominant. Les carretes estirades per "matxos" han substituït als àntics i contaminants sistemes de tracció a motor. Només de tant en tant es veuen passar cotxes oficials de gran cilindrada i de color negre amb vidres tintats...

Durant els últims 10 anys el Govern de "progressistes" ha aconseguit baixar el nombre d'aturats, el nombre de tancament d'industries, la contaminació, el fracàs escolar, la riquesa malrepartida, la mortalitat infantil i tots i cadascun dels mals que venia patint Catalunya des dels anys 2004 al 2015.

I vet aquí el somni de les esquerres... Igualtat, sostenibilitat, control de les masses i antiliberalisme i extremat respecte al medi ambient.

 Aquest sóc jo, "treballant" i creant riquesa l'any 2025


Paul Weller; Peackoc Suit




1 comentari:

Anònim ha dit...

Gracies per bloc intiresny