dissabte, de gener 30, 2010

NO HI HA DRET

Els catalans, a més de cagats som curtets.
Ens fem trampa en tota mena d'àmbits. Estatut, finançament, llengua, història i fins i tot demogràficament. M'explicaré:
Què dir del Estatut que no s'hagi dit?
D'un finançament que d'aquí a 4 anys i amb sort ens servirà per pagar les 3/4 parts del endeutament de la Generalitat només durant el 2009, ens han fet creure que era "El Dorado" i nosaltres hem aplaudit amb les orelles.
Quan el nostre president diu "rasón" per "raó" dues vegades seguides en el nostre parlament i ha de portar "xuleta" per escriure tres ratlles en el llibre d'honor de qualsevol ajuntament, vol dir que la "cosa" penja...
Els catalans ja neixem tots amb un diametre annal bastant superior a la mitjana europea, sino resulta impossible de creure que ens deixem "col.locar" les que ens col.loquen.

Voleu un altre exemple?
Ara resulta que segons l'Idescat el nom mes posat al Baix Empordà durant el 2008 va ser "Mohammed". I ésclar que sí!!!
Mentre els catalans i les catalanes perdem el temps anant de rebaixes, seguint "El diario de Patricia" o cel.lebrant títols del Barça, els musulmans forníquen!!!! I juguen amb avantge els putes!!!
Un musulmà pot tenir 4 dones, els catalans de vegades hem de compartir la nostra (amb consentiment o sense). Pero imaginem a n'en Hohammad i a n'en Jordi. Donem-los una mitjana de 2 fills per dona. En Mohammad tindrà 8 fills, en Jordi si és afortunat en tindrà 2 (si és banyut 1 o 0).
I a la següent generació en Mohammad tindrà 64 nets i en Jordi 4... escandalós!!!! escandalós!!! quin desavantatge!!!

Catalans i catalanes... hem de dir prou!!! no hi ha dret!!!
Demano l'igualtat de drets per els homes catalans. Demano poder tenir 4 dones (amb consentiment o sense) netes, trempades, eixerides i de bona estructura òssea per assegurar la continuitat del poble català i la seva onomàstica tradicional. Lluitem contra la discriminació del sofert i generós indígena català i per Sant Jordi cridem ben fort!!!: 4 per 1!!!!, 4 per 1!!!! 4 per 1!!!!

The Better Men Than You; Action Woman

4 comentaris:

Castanyeta ha dit...

Carais, no sé si les dones catalanes estariem massa d'acord en compartir el nostre home amb 3 dones més... però bueno, potser per salvar la continuitat del poble català podriem fer un pensament... o no... Això de barrejar política i sexe és complicat...

Al ha dit...

Dones de Catalunya, poseu-vos la ma dreta al cor i no us pregunteu que fa Catalunya per vosaltres, pregunteu-vos que podeu fer vosaltres per Catalunya!!!

Us penseu que seria feina fàcil per "l'home" de la casa? Gens!!! Però per la patria el que sigui necessari, fins i tot viure amb 4 dones i 8 camacurts.

Per cert, la política es barreja constantment amb el sexe... fins i tot amb sexe "poc convencional". Tenim multitud d'exemples de sodomia, bondage, sadisme o massoquisme.
I si vols exemples t'els posaré però corro el risc que em tanquin la parada.

el Belda ha dit...

Sexe? No està garantit ni amb 4 dones!
Per això escoltem tanta música i mengem allioli.
Parlant del tema, gràcies per l'enllaç, és un honor.
Si em dius una adreça normal t'enviaré un parell de discos que em smebla que et poden interessar.
Salut i foc!
Visc a vostedira@badabadoc.cat

Al ha dit...

L'honor és meu, Mr. "el Belda".

Al pas que anem acavarem amb les existències d'allioli i carquinyolis...

Et faré arrivar una adreça "normal"