dimarts, de juliol 13, 2010

SEREM TANT BURRUS?

Un milió, cinquata cinc mil o quatre-cents mil... Tant l'hi fot!!!.  L'aplec del dissabte dia 10 a Barcelona era una manifestació on la majoria eren òrfes. Sense pare ni mare, sense guia.
Farts dels tacticismes, de les sospites de corrupció, de les ànsies de poltrona, dels extremats càlculs electorals i de les hipoteques particulars dels partits, els catalans ens varem (us vareu) manifestar.
Potser eren un milió, potser a casa ens en varem quedar un altre milió... tant s'em en fot!!!

Independència era el crit!!!! Prou!!! ja s'ha acabat!!!
La manifestació en si, no ens du enlloc. Fins i tot, molts mitjans espanyols s'en han permès la mofa. Tots som conscients que la properes eleccions al Parlament de Catalunya  seran la primera conseqüència de l'esput que Espanya ens ha fotut al mig de la cara. Serà on els catalans "irreals" ens podrem manifestar, abans ens serà impossible. La nostra irrealitat és tal que portem dies i dies menjant en vermell... més esputs i vacil.lades. -

-BARCELONAAA, ESPAÑOLA!!!! VOTE, VOTE, VOTE... POLACO EL QUE NO VOTE!!!!

No m'agraden els gargaxos i menys quan m'els foten a mi, i hi tornen, i hi tornen...
No penso votar a cap dels partits que actualment formen l'arc parlamentari català, a cap!!!
Jo, com tants i tants, tinc l'esperança que el seny i la rauxa que tants èxits ens han donat aflorin en aquesta societat. Espero que algú agafi la bandera, sé que ho faran i sé que seran gent preparada.
No pot ser que ningú s'en dongui compte del tresor en escons al parlament que li dona la situació actual. No pot ser que cap català intel.ligent no hagi vist la potència que li certifica el 10-J.
Serem tant burrus??

ADAM'S RECITAL; There's no place for lonely people

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Per acabar d'arrodonir el que tu deies, es veu que el vot en blanc,... ja es la TERCERA FORÇA política de la nostra terra!!!

Ens cal algú que aglutini, aquest vot en blanc, els emprenyats els decebuts, i que per fi se n'adoni tothom que podem ser INDEPENDENTS!!!

BURROS, i tant que en som, i mes que en serem si seguim a la "pandilla de la poltrona" siguin quines siguin les seves SIGLES!!!

Anònim ha dit...

Jo crec que les futuribles noves formacions polítiques deuen estar intentant desactivar els "Informes i dossiers" que tenen d'ells.

D'altre banda no s'entén que ens fagin patir d'aquesta manera.

Al ha dit...

Apreciat suntzu: Ho he estat pensant...

Per mi, la prioritat és Catalunya, i el primer que hem de fer és treure el Tripi de la Generalitat.
En cas de no presentar-se ningú amb cara i ulls com a candidatura sobiranista; em taparé el nas i hauré de donar el meu vot al poltronero d'en Mas.
Tot i que em sabrà molt de greu, és infinitament millor això que llençar el meu vot...

Tot i que no perdo l'esperança que surti algú i agafi la bandera...

Amic anònim; el que es diu governar el PSC han demostrat que són un veritables caragirats, incompetents i inconscients. Però noi... fent informes i dossiers em consta que en són uns mestres, amb el CESIC i la fiscalia de la seva banda t'organitzen un "festival" de l'emmerdament en menys que canta un gall. Que siguis culpable o no és un altre tema, però d'entrada l'embolic ja el tens format.

Paciència, tinguem paciència.