dissabte, de gener 29, 2011

DE BOGARDES I AMUNIKES


Del concert econòmic a la reducció del 10% de la despesa. De la construcció nacional -catalana vaig entendre jo- a menjar-nos aquesta nova "Loapa" en tots els àmbits del autogovern. De plantar cara i defensar Catalunya a donar suport incondicional a ZP a Madrid.
Mentre aquesta setmana el President Pujol ens proposava independència o rendició.

Ens collonen o què?

De fet, ens estem rendint.
 No hem sentit a n'en Mas la seva opinió sobre l'opa a les caixes, som la primera  de les CC.AA en presentar retallades molt severes en despesa mentre anunciem fermesa jurídica per defensar-nos d'Espanya en els jutjats espanyols i amb jutges espanyols.

Imagineu que Sandro Rosell s'aixeca un dia al matí i regala a Guardiola, Messi, Xavi i Iniesta al R.Madrid i exigeix a la Fedaració espanyola ser arbitrat sempre més per un soci del R.Madrid, mentre promet als socis culers guanyar tots els títols?

La sort dels nostres polítics és que als marcadors finals de legislatura són infinitament més maquillables que un contundent 5-0.
D'aquí ve, que tothom recordi a Emmanuel Amunike o a Winston Bogarde i que un 99% de la població desconegui el nom de la majoria dels nostres consellers i molt menys les seves estadístiques de gestió.

The Roulettes; Soon You'll be leaving me.

4 comentaris:

penyabogarde ha dit...

Company de la bomba,

no compari Bogarde amb Amunike !

visiti el nostre web / blog i comprendrà la gran dimensió del mite flamenc que il·lumina la catalana terra i ens guia -com la rosa d'abril morena- cap al cel.

ens agradaria que vostè, amable bomba, s'incorporés als debats de la nostra penya barcelonista i que fos un fidel comentarista.

Visca el Barça i Visca Catalunya

Al ha dit...

Com podria jo fer-los un lleig?

Visc amb Bogardes!!! Visc amb Amunikes!!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ja ja ja ja veig que el bon xicot de la casa de la bomba s'ha creuat en el camí amb els galifardeus de la Penya Bogarde de Premià de Mar...

bona aquesta! Ara mateix vaig al blog de la penya a treure el nas i a buscar la seva pista.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ah, m'oblidava un detall: renoi The Roulettes, això és garantia de bon gust, el seu LP reeditat anys enrera per Edsel segueix sent de la meva capçalera popista.