dissabte, de febrer 05, 2011

COM RECAPITALITZAR LA GENERALITAT

Ke-telens, la Generalitat està més aixuta que la mamella d'una cabra de 90 anys. S'especula amb la possibilitat que al mes de Març ja no n'hi hagi ni per les nòminies dels empleats. Davant aquesta greu situació de tresoreria necessitem sol.lucions imaginatives.
Davant la negativa espanyola de reduir-nos l'espoli fiscal i permetre l'endeutament de l'administració catalana,
el nou Govern parla d'importants retallades del pressupost, del ordre del 15%. Es diu que es posaran a la venda diferents edificis, que les llistes d'espera creixaran a la sanitat, i que haurem de retallar en ensenyament i infrastructures. Però no en farem prou.

M'he permés la llibertat de fer la feina del nou conseller d'economia i finances. El meu estudi engloba i necessita de la participació i l'esforç de tots els Ke-telens.
Basicament en diferenciem varis departament amb els seus corresponents funcionaris.

1) Mossos d'Esquadra i Policies Locals; Procedir a l'inmediata eliminació de totes les bandes de peruans i ciutadans de l'est que han fet del robatori, saqueig i el tràfic de tot el seu modus vivendi. Tot seguit, aquests cossos de seguretat passaran a ocupar aquesta vacant de servei al ciutadà.
a-Els Mossos seran destinats a autopistes i carreteres; on no circularà ni un sól vehicle sense ser assaltat, robat i saquejat. Una vegada eliminats els ocupants, el vehicle serà enviat i venut al mercat negre de qualsevol país subdesenvolupat.
b-La policia municipal s'encarregarà dels nuclis urbans. Robant carteres, assaltant pisos i vivendes, i traficant amb armes, drogues i blanques. S'avisarà a la població que qui es resisteixi serà "depurat" en els forns crematoris  de les calderes de calefacció del Parlament i el palau de la Generalitat.

2) Metges, enfermeres i personal sanitari en general. Els nostres hospitals son deficitaris, els vendrem, els llogarem o els farem apart-hotels per guiris a 60€ la setmana -viatge amb Spanair i 5 litres d'Absenta diaria inclósos-
a-Metges; S'els recomanarà un canvi de destí fora de Ke-telunye, fet que incidirà directament en la reducció de la demografia; a menys població, menys despesa.
b-Enfermeres; Tenim molts km de carretera encara que no coneixen la professió més antiga del mon, la Generalitat practicarà el proxenetisme i la construcció nacional sense complexes.
c-Demés personal sanitari; serà desplegat per tota la pell de brau a practicar el massatgisme podològic oral, necessitem ampliar la pedagogia a les espanyes i no s'em acut res millor que llepar-los els peus.

3)Personal educatiu. Seran els encarregats de formar en aquesta nova cultura als nostres nens. Fomentant els valors d'austeritat i rigor que a partit d'ara regiran a Ke-telunye.
a-Instruiran a la maïnada en l'art de mangar carteres, robar cotxes i saquejar i violar a les guiris borratxes d'absenta.
Observant als petits de manera que els qui no presentin prous abtituds seran descartats i convertits en pinso per prostitutes de carretera -d'alguna manera haurem d'alimentar als funcionaris,no?-
Els qui apuntin maneres, seran destinats a La Masia i cada 6 anys en promocionarem a un nou president del Barça i altres alts càrrecs de l'administració.

4)Infrastructures. Es bàsic posar-se en contacte amb diferents traficants de coure, metall i àrids recliclats.
a-Pelarem i netejarem Ke-telunya de tot cablejat aeri, que tant mal d'ulls ens fa i tantes malalties i perjudicis provoca. N'afavorirem l'exportació dels materials sobrants.
b-Tot pont o estructura metal.lica serà enderrocada i per una petita quantitat col.laborarem al creixement dels països emergents. Aquesta mesura en especial serà la de més projecció i publicitat de la marca Ke-telunye, volem que la premsa internacional parli bé de nosaltres, oi?
c-Fresarem tota carretera i en reclicarem l'àrid per ampliar els index exportacions al mateix temps acabarem amb la disjuntiva dels accidents de trànsit o els 80km/hr a les entrades de bcn. Qui després de totes les mesures anteriors encara es pugui permetre un cotxe, estem segurs que no podrà circular a més de 10km/hr.

Aquest pla de reajustament té estudis complementaris, encara que fins passades les eleccions municipals  no seria convenient publicitar-les.


Humilment, un patriota català al servei del seu país.


Howlin' Wolf; Shake For Me

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut Al, Madrid ens ha permés emetre més dute. Les enfermeres no hauran de fer de putes... potser les seves filles.

Ula-Ula

penyabogarde ha dit...

amable home-bomba, ja tornem a ser-hi!
involucrant el nostre Barça com a model a seguir, bé, bé, ens sembla molt bé. Si guardiolem bé, sant pere canta. Aquest pais que tenim necessita una guardiolització compulsiva. Però, atenció al sabre, que no tot és guardiola el que brilla. Darrare del Pep hi ha el Tito. I ja que parlem de la Masia, no prenguem mal amb la canalla, que a vegades amb quatre iaos amb caliquenyo tot és bufar i fer ampolles. I no ens quedem en squest punt, no pas, ara ja s'albira la conxorxa blanca entre el Vaticà i Florentino Pérez i ens volen distreure amb anar a Roma abans d'anar a la feina que ens espera a can Arsenal.
Però no ens desviem del tema, sobre la Ke-telunya tenim una proposta:
què tal Ke-telunya marca registrada a la samarreta i trenquem amb Qatar?

Al ha dit...

Doncs no sé que em sembla pitjor: Ke-telunye o Qatar.

Us heu fixa't al preu que està el safrà? Valga'm Déu!!!!
I no dubteu ni per un moment que el matrimoni Tito-Guardiola, Guardiola-Tito no ha estat beneït per el vaticà, ah !!! pòtuls amb sotana!!!!

Ula, tu tranquil.la, si la mama bé, que vingui!!!

Visca Ke-telunye!!!!