dissabte, de gener 22, 2011

ENS RENDIM?

Finalment hem trobat el bon camí. Som a un passet molt petitet per la sol.lució final.

Els llibres de història ho resumirant de la següent manera; Una gran depressió econòmico-financera que va deixar sense feina  a centenars de milers de persones i la posterior intervenció i tutela europea, increment de preus dels productes bàsics -l'energia, carburants i aliments-, afany recaptatori abusiu per part de les administracions, retallades en prestacions socials, drets i llibertats civils , tot això sumat a l'aplicació dels pactes d'Estat uniformistes i recentralitzadors entre el PP i el PSOE, van portar el trencament d'Espanya.

Si ni amb la que està caient i caurà molt aviat, els catalans no tenim el valor i l'intel.ligència necessaria per desfer-nos d'aquest porta-avions de nom Espanya que ens han carregat a l'esquena i que portem soportan ja fa masses anys, no ens queda cap altre via que rendir-nos.
Aviat patirem un canvi important en el nostre sistema dministratiu, serà traumàtic, segur. O bé,  finalment ens assimilen i morim com a poble, o bé, ens fabriquem el nostre Estat. Molt aviat ho sabrem.

Rabbit McKay; Tendency To Be Free

2 comentaris:

David ha dit...

Quan Espanya va fer el ridícul a Cuba a finals del s. XIX, el nacionalisme i l'indepemdentisme va pujar molt a Catalunya. Esperem que no deixem escapar aquesta nova oportunitat perquè no crec que en tinguem cap altra de més clara.
Salut!

Al ha dit...

Doncs és així amic David. Amb la diferència que aquesta vegada s'ens emportaran posats per davant i al 1898 no va ser així.