dissabte, de gener 01, 2011

U del U del UU

Primer dia del any del senyor, del primer mes, del dos mil onze. No és el coro del Sympathy for the devil dels Stones...



Sento al gall del veí com protesta les poques ganes de treballar que avui té el Sol a primera hora del matí. El dia fot una mandra de collons.
Avui la llum ja val un 10% més, el gas també és quasi un 4% més car, s'ha apujat el tabac -ja fumo picadura!-, les autopistes fan com els altres i les administracions han agafat al Dioni com a model. Jo cobraré igual que al dos mil nou, si sóc afortunat...

En Kent l'Humil I ha entrat amb força al pati dels tarongers i ens demana austeritat, esforç i sacrifici.
Més?
Miri senyor Kent l'Humil I, la seva gestoria té un dèficit de 40.000 milions d'euros, la població de Ke-telunye pateix un 20% d'atur i l'altre 80% restant, paga una o varies hipotèques, i vosté ens demana esforç i sacrifici, però... per anar cap a on?
Per ampliar la cangrena del deute a 80.000 milions, augmentar l'atur fins al 40% i hipotecar el 150% de la població del país?
Per per hipotecar El Palau de la Generalitat amb La Caixa i després vendre l'entitat financera als filàntrops magnats Qatarís?
No podràs apujar les imposicions al ke-telens si vols tranquil.litat, no podràs fer lleis al marge d'Espanya sino vols que t'acusin de trencar l'unitat del mercat espanyol i que et portin al TC, no podràs fer fil.ligranes en definitiva...
Molts ke-telens ja no disposen de gaire més temps per sacrificis, per edat, per esgotament o per convicció per tant l'hi demano que sigui breu.
Si vol matar el país faci-ho ràpid i si el sap salvar comenci a esgarrapar, que ja fa massa que dura i tot plegat comença a fer-me molta mandra...

Els Putus Amos; Sympathy for the Debil

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Feia molt que no et visitava i m'agrada l'atrezzo del blog.
En Mas l'humil I no s'en sortirà de cap manera.
Bon any nou a tots!

Ula-Ula

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

coincideixo amb la visió-revisió del look el blog, m'encanta això de EL SO-VOX, L'EINA-RICKENBAKER...amb una parella així es pot conquerir el món i proclamar la república mundial dels somnis autogestionats i compartits (i sense classes)...
l'any a Caltalunya es desperta amb un govern d'homes i dones de negocis que fan el relleu a un altre govern d'homes i dones de negocis, els d'ara de dreta-dreta i els d'abans -il·lusos- d'esquerra (una esquerra que està encantada de la vida sota el capitalisme català i espanyol).
bé, torno al so i a l'eina, que -com falç i martell internacionalistes- ens aniran bé per coronar d'estrelles sobiranes al conjunt d'aquest món espatllat que ara és capitalista i que avança de pet cap a la barbàrie.
Amb aquest balanç, amic de casa, bomba, so i eina, què millor que un plat ben enllustrat amb un giradisc a tota vela, emetent soul amb solera i alçant la fornal encesa.
Amunt modernistes de la terra,
amunt els qui patim mal-gust,
els mods i rockers criden guerra,
des de Caralunyam, roja i lliure
amb la internacional
(psicodèl·lica, atrevida i necessària).

salut, keep the faith i visca l'esquella de la torratxa i la
pork-pie-barratina coronant serrells
i calbots de mena.

bon blog de falç

Al ha dit...

Un plaer tornar-te a lleguir Ula. Mestre Bissarru-Angel intentaria seguir cegament el seus consells... tot i que ja em disculparà que eviti o m'escaquegi dels murs de color roig, darrera dels quals no hi conec vida Rickembackeril i al senyor Jennings -propietari i inventor del so VOX- tenen destinat a Vladivostov, tot fabricant ràdars de seguiment de submarins enemics de color groc.

Keep on running!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

no pateixi senyor Al, darrera el meu color roig no hi ha res de sovietic ni rastres d'estalinismes i res de persecucions de submarins grocs...el roig que reivindico és del tot compatible amb la rick, el vox, el northern soul o les psycho-sardanes de la terra...és un roig independentista, destral·ler, tocat per la working class culture british i més relacionat amb els de baix que amb la banda d'impostors que van robar els sentits al pobre poble rús.
el submarins grocs i el meu Seaview maveguen per les aigües del pop i no coneixen més fronteres que les que ens imposa el capitalisme tirà i els dictadors de les estepes, els deserts i els pous petrolers.

No cal que d'escaquegi del meu roig, que res té a veure amb el dels empaita-rickenbackers, empaita-vox i empaita-submarins.

Salut i psicodèl-lia sense parets!