diumenge, de febrer 13, 2011

INTENTA-HO


Avui llegirem al Mestre Barbeta, no escriurem.

http://www.lavanguardia.es/politica/20110213/54114087359/catalunya-tiene-los-impuestos-mas-altos-de-espana.html

Si després de llegir això que avui publica La Vanguardia encara queda gent que interessada en una Catalunya espanyola, és que tenim un problema de coeficient intel.lectual.

Intenteu no perdre mai la dignitat.

The Standells; Try it (Live)

1 comentari:

penyabogarde ha dit...

Tenim solucions.
Catalunya serà lliure si marxem de la lliga espanyola i arribem a un bon acord peninsular amb els gibraltarenys per jugar la lliga anglesa que és lliure de la corona unificada i que, com la dels amics escocesos, és nacionalment sobirana. Si ens fem anglesos com a catalans de Gibraltar, podrem aspirar a jugar la Premier League i units amb la vella Anglaterra ens podrem anar de pintes amb la bona gent escocesa i practicar un britanicisme virtuós com el que estem assajant des del Maresme amb les nostres fraternals relacions amb la bona gent del West Ham.
I per no perdre el fil de l'article del doctor Barbeta, si els nostres impostos els administra Gibraltar podem obtenir una doble comptabilitat que fins i tot esdevindrà triple o quadruple: Caixa catalana amb dividents cash-england i sub-dividents escocesos amb dumping financer piramidal i lliure circulació de comandes import-export entre els nostres clubs alliberats de la Liga Profesional i reviscolats a la Premier i, des d'aquest punt, clavada total en la reactivació de la confederació de repúbliques britàniques amb triple capital a Dublin, Edimburg i Gibraltar català.

No sabem si en Barbeta ho creu així, el Sala quasi segur, a veure el Mas-Colell, el que està clar és que hem de trucar totes les portes per declarar unilateralment la independència fiscal i esportiva, però no descartem el tema de Gibraltar que, a més, seria com posar un llangardaix verinós a l'esquena del superindendent del cos de guàrdia de l'imperi Espanyol. Siguem maquiavélics, juguem fort a Anglaterra i aixequem el vol des del Camp de Gibraltar.