diumenge, d’octubre 30, 2011

BUP! BUP!

 Exemplars de mascle i femella de catalans, passejant lliurament 
Bon dia subhumans catalans.
Avui m'he aixecat eufòric i agraït a les paraules d'en Peixos Barba, castellà, advocat, jurista, redactor de la Constitució del 78, socialista, humorista, mamon del sistema, fill de puta i mortalla de la transición española de las JONS.
Subhumà català -o resident en aquesta pestilent terra-, tant l'hi fot si et dius Pérez o Puig, tant l'hi fot si votes al PP o a les CUP, has de saber que com a tot gos, tens amo. I t'ha de quedar molt clar que l'amo et suporta perquè tens una funció, pagar. A gust de l'amo ja series mort, perquè la teva vida no té més valor que el d'una merda punxada en un pal, però mentre l'amo et necessiti no et bombardejarà, ni t'exterminarà. De moment, tranquil gosset, tranquil.
Els qui no haurien d'estar tant tranquils són els portuguesos que en qualsevol moment i per designi de la superioritat divina dels castellano-espanyols es poden veure immersos en un canvi de cromos.
S'han pensat els portuguesos que aquella guerra del s. XVII, en la que varen expulsar als castellans els donava dret a estar tranquils en el seu propi Estat, doncs no!!! segueixen sent subhumans, també.
Es evident que no es poden comparar les morts d'ETA o el bombardeig franquista de Guernika als bombardejos de Barcelona, en aquests últims només morien subhumans i en els altres vam haver de lamentar la pèrdua de persones humanes espanyoles.

Jo l'entenc... i és que ha de ser molt pesat i extenuant haver d'estar constantment recordant als catalans que la democràcia és llibertat per escollir, però que tot té un límit, fins i tot la paciència dels espanyols amb les seves bèsties.
Per molt que aquests polls resucitats et rendeixin 20.000 milions d'€ ben nets cada any, la hidalguia i l'honor de l'Imperi castellà i la seva supremacia han de defensar-se dels animals que mosseguen la mà de qui els hi dona el menjar - i els perdona la vida-.

Davant l'atual situació de crisi econòmica i política a l'Espanya castellana actual, cal trobar solucions i culpables. I és el deure de tot espanyol de bé assenyalar amb el dit als qui hauran de pagar-ho, els culpables.
Engabieu a les bèsties i reduïu-los la dieta a pa i aigua!!

Els Putus amos; I'm Free









2 comentaris:

David ha dit...

Malgrat que als polítics catalans els encanti que els insultin, crec que les paraules d'en Peixos provenen de la intuïció que aviat els catalans serem com els portuguesos. Salut!

Anònim ha dit...

Ja som com els portuguesos, francesos o danesos. En Peixos ja ho reconeix, el que els fa por és que aconseguim l'estatus d'Estat, o sigui que "estiguem" com ells