diumenge, de desembre 25, 2011

QUI SÓN ELS FRIKYS?

Els seguidors dels partits majoritaris al Parlament de Catalunya han posat de moda l'expressió "independentisme friky" per denominar a aquelles opcions polítiques minoritaries (de moment), que a més de la independència busquen la regeneració politica per la via de la transparència, l'honorabilitat i la rectitud democràtica ben entesa.
S'en riuen i en fan mofa.
-On van amb 3 Diputats?
-Què s'han pensat que són aquests?
-Ressentits!!!
-Il-lusos!!!
Llavors comença la seva explicació; és que les coses s'han de fer quan la societat estigui madura... és que encara no tenim una majoria social prou ample... és que la política és molt més complicada... és que hem de vigilar per els interessos de tothom... és que, és que, és que.

En realitat el que més els molesta, és que aquests "frikys" els estan recordant i alhora fent públic que la opció del pactisme autonomista que porten exercint les forces catalanes durant 30 anys és morta. I que a més té gepa, va coixa, és plena de berrugues i pateix símptomes greus de poliomelitis.

Quin futur els espera a molts dels nostres polítics dins una Catalunya sobirana i blindada a aquestes malformacions i enfermetats del decadent sistema polític català actual?
Com justificarien la pèrdua de temps i d'oportunitats per els catalans durant aquests darrers 30 anys?
De què viurien molts d'ells?
Val la pena arriscar el seu estatus econòmic i social tot buscant la plena sobirania per Catalunya i els possibles riscos que els comportaria a ells?

Espanya no és viable sense la aportació de Catalunya, ni en moments de certa bonança econòmica. De veritat algú es pensa que en moments de crisi i recessió Espanya acceptarà que Catalunya és quedi amb una part important dels 20.000 milions anuals que ens estan xuclant?
Penseu que el teixit productiu català i els seus treballadors poden esperar gaire més temps per no ser espoliats dels pocs recursos que ells generen?

"molta gent anomena friqui qualsevol persona que, per excèntrica i extravegant, resulta ridícula" ( ara no estic parlant de Núria de Gispert, eh!!!) 
Avui qui és més extravagant i excèntric? Qui vol continuar patint igual o més, o qui preten millorar, encara que la única via de millora signifiqui transgredir


Jo no sé si els "independenstistes frikis" tindrien la capacitat per fer un Estat català tan net de vicis ocults com pregonen, estaria per veure.
Del que n'estic seguríssim és que de continuar amb les pràctiques polítiques actuals no ens en sortirem de cap manera.


Qui són els Frikys?


The Attention; Ace Face2 comentaris:

David ha dit...

Necessitem un Havel català, ara mateix. Aquests regionalistes que comanden el país, segurament també el titllarien de friki. Salut!

Al ha dit...

Els regionalistes que comanden el país ja estan venent als seus fills i nets per tal de seguir on són.

En cas que sorgís un Havel català, que no li passés res!

Salut David!