diumenge, de febrer 25, 2007

JOC RAS I PATACADA AL CAP

Estatuts en Stand-by, boicots i menyspreus a la cultura i a l´industria, trens que no funcionen, sanitat colapsada, barracons fent d´escoles, dèficits d´inversions galopants...etc.

Som pocs i malavinguts, i tots en veiem el que ens ve a sobre. Mentre per enveges donem el nostre lideratge a una gent que té la màxima responsabilitat en tots els nostres dèficits, cosa que els pot enquistar.

Els catalans mai hem tingut ejercits prou poderosos per plantar cara en una batalla a camp obert, i quan ho hem fet generalment hem perdut.
Som bons guerrers en les ratzies, en les emboscades, en el fitbloteig,...de vegades amb ajudes exteriors, de vegades treballant tota una nit per convertir en un fangar el que de matinada serà el camp de batalla a priori perfecte per a la caballeria franca i que acaba sent la tomba del molt poderós exercit francés...així si que tenim possibilitats.

Ens perden les formes, no tot pot ser com el barri gòtic, com el modernisme. No ens calen gestos plens d´honor, no ens calen edificis preciosos per a la posteritat. Ens calen resultats, després ja ho farem "barroc" si podem.

Quan jo jugava al futbol d´aixó en deien joc ras i patacada al cap. La nostra política ha de començar a practicar aquesta màxima futbolera.

Ocean color scene; Riverboat song