dimecres, de febrer 21, 2007

SUBDITS D´ESPANYA(S´s), PARTIT DE LA SUBMISSIÓ

Súbdits d´Espanya, Partit de la Sumbissió neix amb molt ànims i força, com nova opció política a Catalunya.

El nostre motiu fundacional es resumeix en la claudicació cultural, nacional i tradicional de Catalunya.

Després de 300 anys de vils traïdories a Espanya i malsons nacionalistes, hem d´admetre que els catalans som èssers inferiors.
Hem sigut uns fatals anfitrions cap als nostres conqueridors i posteriorment colonitzadors. Ens hem aferrat a un "dialecte" arcaic, fent incomodíssima la vida diaria a tota aquesta gent que ens han vingut a civilitzar.

Per aixó proposem i ens farem ferms en defensar els següents punts.

1-La divisió inmediata de Catalunya.
Lleida passarà a formar part d´Osca. Tarragona, serà provincia de Castelló de la
Plana. Girona serà entregada a França i Barcelona serà un apendix de Marina D´or.

2-L´espartana llengua catalana no serà parlada ni escrita mai més, per no crear més
mals entesos ni conflinctes amb els nostres superiors i propietaris, els espanyols.

3-Traducció inmediata de Toponímies catalanes (ejemple: Maçanet de Cabrenys; Demasiadolimpio de Cabritos)per fer més senzilla la circulació de Ciutadans. Traducció dels cognoms(i motius) catalans molts d´ells impronuciables inclús per persones cultes, funcionaris amb carrera i/o presentadors de T.V.

4-Abolició de qualsevol acte de folclore i cultura insulsa, amb manifestacions tan estúpides com: pil.les d´homes uns a sobre els altres, o balls del tipus aixafada de raïms. Es prohibirà la barretina i la butifarra de perol per ser considerats elemets separatistes

5-Es marcarà un mínim de diametre anal dels catalans, que serà de 25 cm. Serà també obligatori deixar-se sodomitzar almenys 2 vegades per setmana, per desafogament dels nostres amos i evitar així la seva temuda fúria.

6-Es derruïran els monestirs de: Montserrat, de Poblet i de Ripoll i els nens es diràn: Pelayo o Kevin Cosner de Jesus i les nenes: Covadonga o Jeniffer del Rocío.

Així i només així els catalans d´avui podrem passar a ser ciutadans.

The Libertines: Time for Heroes