dissabte, d’abril 28, 2007

AHIR A LA NIT


Ahir a la nit em vaig tornar a passar de la ratlla amb els Sugus -de suchard- del meu fill. Ultimamanet ho faig massa sovint i crec que m´estic matant massa neurones. Les al.lucinacions són cada vegada més acollonants.

He estat tota la nit de "trip" i em perseguia en Pasqual Maragall. Em deia que; el nou Estatut no ha compensat el esforços ni el desgast util.litzats en ell, que Zapatero l´ha traït -només a ell????- i que Montilla només és l´executor de la veu del seu amo, el PSOE...llegia els diaris, escoltava la radio...i sempre m´apareixia en Paqual.

La sort és que quan em desperto tot continua al seu lloc; Montilla encara és president i aixó ens assegura que no passa res...mai passa res, ni nigú diu, ni fa res...no hi ha res a fer, només deixar els Sugus -de Suchard-

La Psicoabstemia; Blow up

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui és aquest tan lleig de la foto? Té les dents tan malament per haver menjat tants sugus?

Al ha dit...

Es la mostra dels estralls en éssers humans dels Sugus -de Suchard- i el Montillisme tot junt.

la majoria de catalans estarem així d´aquí a 3 anys...comença a posar el cul en remull.

Anònim ha dit...

Si us plau!! no barregem coses! No embrutis el meu dolç record d'infantesa menjant sugus (de Suchard, sí...) amb el careto del Montilla!

A més... jo, em cuido molt les dents, i el cul, encara més!

Al ha dit...

No en farás de res de cuidar-te les dents i el cul, tan com presumeixes...Acabarem tots com el de la foto (soci del Iznajar F.C)