dissabte, d’abril 21, 2007

L´ESQUERRA DEL MAGÈSTIC

A Jordi Pujol i Soley se´l va criticar molt durament durant els 23 anys que va estar presidint la Generalitat Catalana. Moltes vegades amb raó i d´altrés no tant.
Va pactar amb tothom dretes i esquerres, catalanes i espanyoles mentre era criticat de regionalista, nacionalista, venut, pidolaire i de mangant.
Inclús avui, els actuals governants li imputen molts dels mals de la Catalunya actual.

Ja fa uns dies parlava amb una sindicalista, concretament de UGT. Una conversa sobre música ens va portar a Jordi Pujol -ves a saber perque?-.
S´em va posar molt seria tot de cop i em va dir:
-Com el trovem a faltar !!!!- i va seguir despotricant contra l´actual govern...

Avui parlava amb un conductor de camions, segons ell:
-Hace años fui afiliado a las juventudes socialistas de Badalona-
L´home que ha nascut a Catalunya i no m´ha dit ni mu en català m´ha posat la mateixa cara de circumstancia i serietat que la sindicalista al parlar de Jordi Pujol.
-Ese hombre si que era listo, no como lo que tenemos hoy-

Només vui afegir que el tant criticat pacte de Magèstic amb Aznar va ser bastant més productiu per Catalunya que els 4 anys de socialisme a Barcelona i Madrid. I als numeros en remeto, i al prestigi amb remeto, i a saber que Aznar parlava català en l´intimitat em remeto.
Les esquerres encara no han pogut millorar el Magèstic -tot i ser un papu- i molt em temo que les perspectives no son de millora.
Ja no només estan fent "inmortal" a Jordi Pujol, estan fent bó al repelent d´Aznar.
I ho diu la mateixa gent d´esquerra ...

3 comentaris:

CdeCarabassa ha dit...

Socialisme: Franquisme en colors
http://cdecarabassa.blogspot.com/2007/04/un-parntesi.html

Anònim ha dit...

Fa poc un taxista, que són molt savis, em deia: ''Yo entiendo que un abogado tenga que hacer de taxista, lo que no entiendo es que un taxista pueda hacer de abogado''.
No sé si m'entens

Al ha dit...

D´on no n´hi ha no en pot rajar. Si aixó li sumem la malentesa Espanya federal(o plural) que ens volen vendre els sociates el desastre està servit.
Avui él molt Honorable Alcohòlic de Catalunya i ex-president s´ens despenja amb un: potser s´hauria d´haver reformat la constitució abans de fer el nou estatut...
I jo li afegeixo; potser no hauria d´haver sigut mai president...