dimecres, de maig 30, 2007

ENS HI FAREM MAL


Resulta, segons el líder espiritual d´alguns catalans altrament anomenat President de la Gestoria que; la gent s´absté d´anar a votar ja que estan conformes amb qui els governa...

Avui sentia a Cat Radio un exemple del pa que s´hi dona.
A Bcn ciutat, que es governa municipalment per districtes, n'hi ha un que toca -com si fos una loteria- via pactes a una senyora de IC-verds.
Es veu que aquesta senyora que no ha guanyat ni de bon troç, governarà el districte amb encara no un 5% de suport electoral...Ja ho deia en Xoan Saura capo dels Verds i el nostre conseller d´Interior i participació ciutadana, qui no voti esquerres no cal que vagi a votar... I jo hi afegeixo; que tant s´ens en fot.

Esquerra és a punt d´una crisi de les que fan història i ja amaga que potser, que qui sap, que a lo millor... no entrarà a formar part del Tristpartit a BCN. Mentre les CUP augmenten en representació general i concretament a varies poblacions deixant a Esquerra per darrera seu.
I és que s´ha de ser un fil.ligrana per nadar i guardar la roba, i en Carod és de tot menys un fil.ligrana.
Evidentment que Esquerra ha errat l´estratègia i des de fa molt temps. Al extrarradi de la capital han perdut la representació en molts municipis en benefici del PSOE, que perd 180.000 vots a tot el Principat...i que fa que la seva hegemonia en càrregs augmenti exponencialment a la perdua de vots. Recordem que governa en Montilla amb 250.000 vots menys que en Maragall. Aixó si que és un malabarisme...

Elvis Presleys de regidors a Reus amb programes electorals dignes d´una casa de senyores de moral despistada.
La PXC recollint el sentiment del mal govern i entrant com a segona força política a Vic i d´altres poblacions...plataformes que neixen com bolets i moltes d´elles aconseguint representació.

I el millor de tot està per arrivar; la sentència del Tribunal Constitucional al nou Estatut.
Ens hi farem mal i de veritat, o bé, qui ens tregui d´aquí governarà 23 anys més...


Boss Hoss; The Sonics