diumenge, de maig 27, 2007

Tips ?

La gent ha parlat.
Castigant lleugerament al PSC tot i conservar l´hegemonia municipalista. Una CIU movilitzada i repuntant significativament en diferents ciutats estratègiques. Els dos partits crossa del PSC, Esquerra i IC-Verds paguen bastant car el seu "entreguisme". El PP manté fidelitat del seu vot, tot i Ciutadans, que han demostrat ser un veritable bluf.
Punt i apart és mereixen Plataforma per Catalunya i les CUP.
PXC serà decissiva a alguns Ajuntaments de Catalunya, i l´opció política que ells defensen comença a tenir "clients". Seria convenient espantar-se per l´exit d´aquestes propostes i l´augment de l´abstenció.
Les CUP han passat la mà per la cara a Esquerra en varies poblacions, un gran mèrit d´aquestes agrupacions polítiques, sense practicament cap ressó mediàtic ni cap musa semblant a la LLansana -Sí, ja ho sé...però, no he pogut evitar pessigar-li el cul a vampiressa esquerrosa-.

La gent en comença a estar tipa...

Miracle Workers; You´ll Know why

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no visc a cap dels municipis on PxC es presenta, pel que puc ben dir que no els conec de res. Pero quan em miro les seves propostes, no hi veig res que justifiqui els qualificatius despectius que reb, i que, dit sigui de passada, no eviten que la gent els voti. PxC ve a predicar el mateix que LePen fa deu anys i Sarkozi ara. Que no es politicament correcte? Millor, perque amb tanta tonteria ja ens estem ofegant. Es un fet, i totes les enquestes fetes a la poblacio ho expliquen a les clares, que le gent es farta de la immigracio massiva i dels seus efectes. Nomes el poder i la premsa creuen que la immigracio es bona (i per les seves butxaques si que ho es). Si els partits oficials agafen el partit del poder, es ben normal que la gent cerqui alternatives. PxC ne's una, es pensi el que es pensi del seu cap i d'alguns dels seus militants. De fet, dels caps i militants dels partits principals nomes podem dir que guarden silenci a l'espera de que el seu silenci i obediencia siguin premiats amb un carrec. Algu coneixia al Se. Hereu abans de ser alcalde per herencia? No es estrany que la gent cerqui alternatives.

Al ha dit...

Tens molta raó. Entre els jocs de mans dels partits, tant internament com amb els possibles aliats la gent en comença a estar TIPA.
Del políticament correcte i les demés xuminades, més del mateix, TIPS.
Ja no hi han liders, només personetes d'obediencia cega a les directius dels partits. Total mediocritat sense cap capacitat de transmetre trempera als ciutadans.
I resulta que la gent a Catalunya no va anar a votar per la formula 1...o aixó diu un criat d´en ZP.

Mentrestant creix el dèficit fiscal, mentre cauen les inversions del Estat a Catalunya...Tenim el que ens mereixem, ja que som una colla de BURRUS i TIPS