dimarts, de juliol 10, 2007

L'amo obre la porta i llença una butifarra podrida a fora. Salten els gossos, es mosseguen, es fan sang...tots volen la butifarra amb cucs, mentre l'amo s'els mira i riu.

Que fàcil li és a ZP llençar el seu embotit podrit i mirar com Duran, Montilla, Saura i Carod s'esbodellen per la vianda amb cucs...del tipus traspas de rodalies.
Tots la volen fer seva, sense saber si hi ha una tènia a dins o potser ous d'alguna bestiola pitjor...l'orgull del afamat i mort de gana els impedeix veure, que potser el dia que deixin de ser tots ells un espectacle de circ, ens pendran més seriosament a tots plegats.

Davant l'impossibilitat de sol.lucionar els problemes ferroviaris de Catalunya i el desgast que aixó li pot suposar, en ZP ens traspassarà rodalies. Ves a saber amb quines condicions. Potser ens hi fa plantar una rojigualda a cada seient cosa que ens feriria molt l'orgull de morts de gana. Però ni ens arreglaria ni ens espatllaria res. Potser no dota el traspàs amb el suficient finançament i acaba anant pitjor...

Mentrestant els gossos es mataran per sortir amb la presa a la boca

Paul Revere and The Raiders; Hungry