dijous, de juliol 26, 2007

LES ESQUERRES, LA LLUM I EL BENEFICI PROPI

Em puc considerar un privilegiat per viure on visc. Lluny de nuclis urbans, al vell mig d'un espai protegit.

Ara em venen al cap els dies en que el govern de Jordi Pujol va donar llum verda a l'instal.lació de la linea electrica de les Gavarres.
Es varen crear plataformes de ciutadans -suposadament lliures d'esperit i ànima-, contra el traçat d'aquesta polèmica infrastructura.
Al capdavant d'elles gent "amant" del excursionisme, la muntanya, la natura i la sostenibilitat... Molts veïns els ferem costat creient que aquelles ànimes desinteressades vetllaven per nosaltres.

Varem fotre molt merder. Els mossos havien d'escoltar als treballadors de l' electrica i algun alcalde necessità protecció fins i tot a la porta de casa seva, contra els insults i conats d'agressió per part dels més exaltats, i afèrrims defensors del territori comú.

Avui, Barcelona ha estat víctima de la manca d'instal.lacions. Molts d'aquells antilinea, son avui membres del govern Montilla -personalment en conec algun- Sots-directors, vice-collons i semisecretaris tots a sou públic... No n´he vist a cap protestar.
Fins i tot conec el cas d'un militant d'ERC i funcionari de la Generalitat que en l'epoca Pujol era un dels abanderats antilinea i anti Pujol, que no fa massa, ell i la seva familia varen vendre una parcel.la rústica a l'electrica a molt bon preu. Per construir una central de distribució de llum. Evidenment la parcela es troba al vell mig de les Gavarres...Varen vendre, varem omplir-se les butxaques i avui callen. Potser fins i tot quan tornin a parlar culparan a Pujol i a CIU de la manca d'inversions...Potser algún altre alcalde haurà d'entrar escortat a casa seva mentre ells mateixos o els seus fills els llancen ous a la façana de casa.

Srs de ERC, PSC i IC-Verds; A més de ser una colla d'ineptes gestors, siguin transparents...expliquin al ciutadà de quina manera i com molts de vostés s'estan enriquin a costa d'alló que tant els molestava dels altres governs...Per mi aixó només te un nom: Fills de puta.

The clutters; Rock and Roll
The Clutters- Rock and Roll

Añadir a Mi perfil | Más vídeos