diumenge, d’agost 26, 2007

BOCADILLU D' ALMEJES

No sigueu puerils...del Conseller d'agricultura, al sindicat de pagesos.

El mercat demana gaspatxu, doneu-li gaspatxu...no sigueu pagesos. No us esforceu en fer de les nostres especialitats, exel.lencies; ningú us recolzarà. S'ha de ser multicultural i analment ample i humit...Planteu Big-mac's, planteu "migas empaperedinades" o veneu els camps per fer-hi xalets "endossats" com jo.

Per culpa de quatre pagesos entestats en no cultivar "nachos congelats" o "gambes al choep suy" ens estem gastant una fortuna en llengua i identitat.
No veieu que així no ens podem concentrar en fer carreteres, hospitals, escoles i trens...No podem estar tot el dia reclamant butifarra amb mongetes poden fer "Mac beacon de luxe". Pa amb tomata, de que?...Ignorants,o brioche o garlic bread, colla d'energumens.
Si exploten les linees de subministre elèctric no és per cap altre motiu que per entestar-nos en fer salsafins a la vitroceràmica, en ple més Juliol. Quan hauriem de tenir tots els nostres recursos elèctrics concentrats en produir watts de so per amplificar: l'asereje i la Macarena a tots els xiringuitos des de, Cadaques a Cadis.
Feu el favor de deixar d'una vegada els entrepans de catalana, que tants problemes ecològics en estant portant amb els putus porcs i gasteu bocadillu d'almejes, que a Almeria en planten unes de collons. Colla de cebollus

Jaques Dutronc; Mini mini mini