dilluns, d’agost 13, 2007

GESTORS?

Avui al matí sentia als representants del PSC admeten que estem sota mínims en inversió i infrastructuta. Semblaven ofesos per la deixadesa del Govern Central de PSOE.
Entre moltes altres coses i em sembla que ha sigut, el molt Honorable conseller Castells. Ha proclamat que des de el Govern, donen llum verda al tecer carril de la A-7, de pagament evidenment.
Jo pregunto; La sra Tura, Consellera del Govern Montilla també es manifesterà tal i com feia al peatge de Martorell, quan era oposició? No proclamaven les esquerres que ells acabarien amb els peatges a Catalunya?

Tenim una N-II (Barcelona-La Jonquera) que fa pena. Dos carrils mal asfaltats, amb revolts perillosos i sempre va molt transitada. Avui a 13 d'Agost s'ha hagut de tallar per l'enfonsament d'un pont a Biure D'Emporda. Culpa de la pluja, segons el Delegat del Govern a Girona. Quinze dies d'obres.

No hi ha projecte de país, Montilla només gestiona.Si els trens no funcionen, ja els arreglarem.Si falten escoles, ja les farem i quan s'enfonsa un pont, ja l'arreglarem.Que només teniim una carretera del Estat que connecta BCN amb França, reforcem l'autopista de pagament,propietat d'una entitat amiga que ens condonna mil milions de pessetes...

Gestors? Si, de lo seu.

Teenage Fan Club; What You Do To Me.