dimarts, de setembre 18, 2007

4.000 MILIONS

El PSOE ha arribat al acord de pressupostar 4.000 milions d'euros per invertir en infrastructures a Catalunya.
Sembla ser, que és un molt bon pressupost, però avui encara no es coneixen massa detalls.

Diuen tant Solbes com Castells que es compleix l'Estatut, que fixa un 18.8%.
Com sabem els mortals ciutadans que és el 18.8%? Mai s'ha complert la llei que obliga al Estat a publicar les balances fiscals, per tant ningú -cap mortal, vull dir- sap d'on surt la xifra.
Es sap també que, alguna conselleria, com per exemple agricultura ha estat inclosa en el concepte "infrastructura", però no totes les conselleries hi són. Cosa que fa més difícil saber que entenen ells per infrastructura. Però, que déu no vulgui que l'interpretin com ho fan amb el terme "nacionalidad".

Dins aquests 4.000, es veu que n´hi han 850 ja pressupostats i no executats.Per tant serien 3150 de reals.
l'Estat deixa d'executar i d'invertir el 30% -descomptem-hi els 850 de l'any passat- del que avui considerem un "magnífic" acord, i ningú del govern català és capaç de dir res després del desastre estival. Bé, si que han dit; la culpa és l'Acebes...i d'en Mas
Qué, o qui impedeix al PSOE a tonar a incumplir una altre vegada un 30, un 40 o un 50% del ja pactat? Aniré més enllà; En quin tema capdal i important ha complert ZP, excepte en la retirada de tropes d'Irak? Que no sabeu amb qui us jugueu els quartos?

Tota la maquinaria socialista ja està de campanya electoral. I ZP, ja fa dies que està molt generós...
Sense Catalunya no serà President, i els catalans tornarem a fer president a un sofà. A canvi d'incumpliments legislatius i economics, prohibicions esportives i del que sigui necessari.

The Hives; Tick Tick Boom