dimecres, de febrer 06, 2008

EL MILLOR DEL TRIPI 2.0


El "Tripi 2.0" té infinitat d'assumptes criticables, però una de les tres parts s'endú el primer premi en estulticia, estupidesa, afany de menjar calent i supuracions infeccioses.

ICV, sí senyor. Un exercit de craks on n'hi hagin...
Començant per la parella "Ceaucescu". Ella, la Imma es declara antisistema des de damunt el cotxe oficial estant, cobrant una nòmina pagada entre tots nosaltres.
Abans en Xoan ja ens haviat "engrescat amb la xerinola" del bus del superestatut en el 1.0. Ara en Xoan s'ha fet gran i li han donat una porra -i algún kubotàn-, i no cal dir, que com que ell és un home de pau no els fa servir.
Ens intal.la radars a les carreteres per fer-nos d'angel de la guarda, tot i que aquest gener han augmentat espectacularment les víctimes de trànsit, també ho ha fet la recaudació per multes i sancions. Sempre hi ha una part positiva en tot.
Fixeu-vos com cuida als seus empleats; que els redecorarà els llocs de treball amb tècniques Xoep-sunianes -o alguna mariconada semblant-.
No us hagiu pensat pas, que en Xoan s'ha quedat sense sol.lucions per els accidents de trànsit mentre preserva el medi ambient: Prohibit entrar a Bcn a més de 80 -exceptuant les bicicletes-.
I ja ens ha llençat un bio-globus-sonda amb el tema d'estrenyer l'amplada de les carreteres. No dubteu que ara vindran les propostes de: aixecar l'asfalt per poder-lo reciclar, i l'obligació d'insta.lar rodes quadrades als vehicles.

Un crak és també Francesc Baltasar i Albesa. Conseller d'habitatge i medi ambient -només faltaria!-.
Què dir del habitatge que no s'hagi dit ja?.
Restaurar un mas avui, vol dir un any de tràmits, molts més diners i passar per tota classe d'inspeccions de totes les agències hagudes i per haver. A la ciutat; tenim éls pisos més cars del Estat, i el lloguer és una "selva" molt verda.
Però com sempre: s'ha de ser positiu... Al Aragó estan molt contents del Conseller Català.
Les empreses catalanes estan omplint polígons sencers a Fraga i Saragossa, on es pot treballar complint la mateixa normativa europea que ens regeix aquí, però sense la necessitat d'haver "d'alletar" les infinites agències catalanes,i sense ni 1/4 part de burocràcia que ens exigeix la llei aquí.

I Boada? on és Joan Boada? diuen que es va "fugar" amb la Núria Pòrtolas, cosa que desmenteix en Jordi Guillot. Tot i que amb un cognom així, qui se'l creu?

The Remains; Don't look back

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Iniciativa és el partit verd camaleó. Els seus dirigents i quadres mitjos juguen amb quatre conceptes eco-social-progres-antisistema, sovint contraposats, quan no incompatibles entre ells i, a més amb una manca de visió nacional o de visió a mig termini més que perillosa.
El més terrible és que, parlant amb alguns d'ells, o veient les seves obres, te n'adones que la majoria no saben on van i no tenen més que una lleu capa de maquillatge social demòcrata damunt la limitada lectura obligada del capital de Marx.
En el tema ecològic, a part del no per sistema, que després pot ser si, depèn qui executa l'obra, també manifesten una falta de llums espectacular que a vegades ens fa pensar, a la gent que ens preocupa de la natura i l'ecologia i que vivim a comarques, de quin arbre han caigut aquests talossos.

Al ha dit...

Hola ton;El mal que han fet i fan al país el comencem a notar avui, però els nostres fills seran els qui ho patiran.
La pressió sobre empreses i particulars no té igual en tot l'Estat.
Si ja els partits punters són plens de gent mediocre, els "partidets" com IC, un borni és el rei al país dels cegs...
Visc al mig d'un bosc i en conec els problemes i puc assegurar que les polítiques de IC no són la sol.lució, excepte que no volguem convertir els boscos en selves impenetrables i fonts de ; grans incèndis i economia submergida africana.
No cal parlar dels problemes d'aigua...
Es pot ser eco-comunista, però no fent el ridícul així.