diumenge, de febrer 10, 2008

US DEIXARÉ PENJATS


Dificilment trobarem a cap altre lloc del món una país com Catalunya. Que demana perdó constantment per tenir una cultura propia i un teixit empreserial envejable, almenys fins fa poc.

Culturalment tot i que molts ens resistim a deixar la nostra llengua som conscients que la "fem" petita.
Vivim sota el domini legal d'una de les llengües més fortes del món i ens enlluverna l'anglés. Molts parlem tres llengües, i a casa estant som capaços de fer esforços per intentar comunicar-nos en qualsevol llengua que no sigui la nostra. Cosmopolitisme? Complexe d'inferioritat? Estupidesa?
Avui mateix el nostre President , José Montilla ha enviat "correos" a Andalusia per explicar als nouvinguts que no els cal parlar català, només faltaria!. Aquí no obliguem a ningú a res, mireu-me a mi, deu pensar.

Durant la decada dels anys 30, Catalunya representava el 40% del P.I.B Estatal. Avui estem aprop del 18%.
Hem contribuit amb "solidaritat extrema" a fer d'Espanya un país del primer món, durant molts anys.
Avui ja estem "de tornada" i exigim als nostres empresaris i inversors una serie de requisits que a cap altre lloc de la peninsula tenen igual. Avui, que la resta de productes espanyols són competència dels nostres, encara ens ho posem més difícil i mentre els entreguem els nostres impostos per el seu progrés, ens envoliquem amb lleis per obligar només als nostres empresaris a fer triples-mortals amb tirabuixó i els buidem la piscina.

Un país sense estima, ni cultura, que tampoc disposa de capital té els dies comptats.

De vegades, em dona la sensació de pertanyer a una secta d'idiotitzats, tot esperant el dia del holocaust final. En el que tots ens suicidarem, buscant una mort lenta i agònica, digne de la nostra trajectoria històrica.
Jo, aviso: us deixaré penjats...

The Crazy World of Arthur Brown; Nightmare

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta de la foto, és mike, la gallina que va viure més d'un any sense cap?

Ara que he descobert el teu bloc (interessant a estones), ens deixaràs penjats?

Al ha dit...

Si senyor, és Mike The Headless Chicken. Va viure no un any, 18 mesos sense cap.

Als que penso deixar penjats són aquesta "pandilla" de Headless chikens que ens fa de polítics. Que no contin pas amb mi per el suicidi col.lectiu, que és cap on anem...