diumenge, de febrer 24, 2008

SEGLE XXI


Any del senyor de 2024
Europa és dins d'un forat negre.
Alemanya viu dividida en dues parts, una, l'Otomana apreta l'altre, la democràtica. Espanya ha viscut diferents revoltes sobiranistes, i tot Andalusia i Extremadura son marroquines. Itàlia, és una regió de Tuníssia, i la Republica Islamica de França ha estat devastada per els continuats conflictes entre els europeus creuats, i les forces de la jihad.
A Catalunya els sobiranistes lluiten per desempellegar-se del jou cultural, econòmic i social que representa ser a l'Espanya ferida en l'orgull i la butxaca per l'Islam al sud i per els moviments separatistes al nord.
La Catalunya nord ha esdevingut lloc de refugi dels milicians catalans que també fan campanya amb els seus germans del nord, aquests no volen saber res del nou ordre musulmà que els atenalla.
Ha estat senzill per els ideolegs catalans i occitans fer resurgir les ansies dels francesos del sud per revifar aquell passat d'agermanament entre occitants i catalans, que avui els fa lluitar junts.
El Califa de Medina-Paris ha enviat emissaris a Madrid.
A Canvi de tornar a fer vassalls als occitants, permet als digito-tancs-nuclears espanyols que entrin a França, ataquin i destruexin al seu gust, fins la linia que tracen les ciutats de Burdeus, Tolosa i Montpeller.
No hi ha escapatoria per catalans i occitans...

Papa, papa... L'Andreu em crida i jo reacciono. Em desperto del somni amb els ulls oberts i recordo que a més de tenir el dinar al foc, estava llegint el diari.
No m'en se a venir que l'exercit Turc -aquell país que vol ser membre de la UE- campi com vulgui dins un país ocupat per els USA. Matant a qui li sembla, sense un judici amb garanties, només per la sospita que puguin ser "terroristes" kurds. Recordeu que un kurd és aquell animal que pot arribar a semblar un home i a qui tothom extermina. No confondre amb un curt.
Sort que som al segle XXI!!

The Rings; I Wanna Be Free