dimarts, d’abril 22, 2008

MÉS PUTA QUE LES GALLINES

* Aquest post es publica sense fotografia en protesta per tot.

Us havieu pensat que era curtet... ?
Té a Iniciativa desmembrant-se i a Esquerra apunyalant-se; mentre ell li regala 25 diputats a Zp.
El capullito s'expressa fatal, té un posat en escena abroquilat (ningú diria que és d'Iznajar), afortunat en desgràcies i negligent al màxim alhora de gestionar-les.
Se li desconeixen estudis, especialitzacions o oficis i tot i així; és el "masca" de la Cheneralitá.
En Carod i en Saura es saben antropofagiats i ja no oposen ni resistència. Només els queda allargar la seva mort política el màxim de temps que els sigui possible.
Mentrestant, el mudet els van enculant tots els merders alhora que reclama a Madrid... el llibre d'instruccions de com gestionar la següent crisi.

Cap de nosaltres, ni un dels que llegiu aixó arrivareu/em a ser ni tant sols alcalde Cornella, cosa no gens despreciable.
En Pepe, a més ha sigut President de la Diputació de BCN (com han d'estar alla, també ??!!!), Ministro de Industria del Reino de España (aquí estant fatal !!!!), y ara Presideng de la Cheneralitá de Catunya. No gens menys !!!

Els tontets i mudets sou vosaltres, mindundis!!.
Aquí llegint aixó mentre podrieu estar "tomant" el poder. Un lloc on no demanen ni experiència ni preparació, i a més es menja calent!!
Esteu aquí fent-vos els inquiets, els culturetes, els preocupats, els responsables tot interessant-vos pel vostre país, i el que haurieu de fer és: preocupar-vos per vosaltres. Afiliar-vos al PSOE i el demés és perdre el temps...

A n´en Montilla l'hi hem arreglat la vida entre tots. No per gust. Perquè ell és més puta que les gallines i els demés som una colla de romantics per creure en la decència i la preparació per posar-nos límits a la vida.

The Birds; Leaving Here

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ho tinc clarisim. Uns diuent que son llebrers, altres que cans menorquins i ells, nari nant sense que ningú els aturi.

Si, ja ho sé, CiU no és perfecte, de fet també li veig molts de defectes, però no tants com al tripartit, i com que hi ha el que hi ha, la tria és fàcil, o tripartit o CiU.

Els tripartidistes no es perden en "cabories", agafan quatre proclames i les van deixant anar a tort i a dret, res d'interessant, pura retòrica. Els que no volem tripartit, sempre defensant-nos d'aquestes proclames i cercant la perfecció. No home no!, ja n'hi ha prou!. Fotem-los al carrer, i una vegada assolit aquest objectiu, ja en farem d'autocritica; tanta com calgui, però gestionant el pais com cal. Primer Catalunya!.

Al ha dit...

Al carrer s'hi fotaran sols, abans de final d'any...serà inaguantable!!

No et ceguis amb CiU. Avui és l'única opció al Tripi, però no és la sol.lució final, si no canvien.

Anònim ha dit...

I tant que no estic encegat!, però o acabem amb el tripartit o ja veuras tu quina és la solució final, i ara, al menys jo, estic en aquesta lluita, les altres, ja vindran, perque sense aquesta previa, que hem de fer?.

És aixó el que vull dir, dixem-nos d'histories i carregem-nos de pragmatisme, perque sino, als del pscPSOE no els fotrem fora ni amb aiguarras.

Al ha dit...

Les propies errades garrafals, el descrèdit del tot per la poltrona, Els congressos dels partits, la crisi econòmica, ZP i el Tribunal Constitucional mataran el drac. és qüestió de dies, setmanes...després de vacances?

Anònim ha dit...

Vacances?, home! ja vindrian bé, ja!. Es que tinc una certa edat, i en el sentit metafric que parles`, de vacances no hi he pogut anar mai.

Però és que sembla que els catalans construim castells de sorra a la platja i sempre cometem l'error de fer-los massa a prop de l'aigua, i quant ja n'hem construit un bon tros, ve una onada i apa! tot a can pistraus!. La ùltima onada ha sigut el tripartit.

Al ha dit...

Potser es que som un sub-poble sense mèrits per autogovernar-nos?

Anònim ha dit...

O potser és que tenim un cer sindrome d'Estocolm.

Anònim ha dit...

El que passa és que hi ha un grup, no gaire gran però important, "els altres catalans", nascuts aquí, socialistes i catalanistes diuen. Però mai, mai, aixacaran un dit per Catalunya.

I en aquests babaus es recolza el PSOE per no semblar el que és: com el PP, però "d'esquerres".

Al ha dit...

Sr Josep: Jo em trobo perfectament i no tinc cap sinndr..drome de res!! Com a molt, potser fumo una miqueta massa.

Sr marrameu de la ferma; L'estrategia inicial de Carod (o així es va justificar el tripi 2.0)de "nacionalitzar" catalans a tota aquesta gent que vòs dieu, ha estat un fracàs rotund. Perdent quasi tot el guanyat per Esquerra.
Ara ja sabem que aquesta no és la via, oi???

Doncs en Montilla al carrer per mèrits propis i aritmètica parlamentària !!

Anònim ha dit...

Si, però aquest planter, se'ls está debilitant molt rapidament, perque molts, han d'abandonar l'area metropolitana de Bcn. degut als preus dels inmobles i altres sucumbeixen al fet biologic de que els humans no som inmortals, d'aquí la premura per donar vot als inmigrants. El problema és que la constitució ho prohibeix.
Crec que en realitat, ara mateix, ho tenen agafat tot amb inperdibles i que els pot caure tot el tinglado i passar de sobte del tot al res.