dilluns, d’abril 28, 2008

ETS ATURAT?


Ets aturat? Potser no vares acabar els estudis? Tens problemes de dicció? No tens cap ofici? Tens dificultats expressives? No superes la quinzena de prova de cap feina? No domines cap llengua extrangera? Tens severs problemes alhora de relacionar-te? No saps llegir? Desconeixes el "Windows"? Babejes?

Tinc la sol.lució. No als teus problemes, però si al teu futur.

Nosaltres t'oferim feina fixe i bon sou. A canvi només de fidelitat. No hauràs de pensar ni preocupar-te mai més de res, que per aixó ja hi som nosaltres.

Et sona la paraula P-R-O-G-R-E-S-S-I-S-M-E (repetir a poc a poc per no ennuagar-se)?. Doncs representem aixó mateix, el progressisme mutu, teu i nostre.

Som la major agència de col.locació del país, i ens dien Entesa de Progrés. Progrés, que aviat sentiràs en les teves pròpies carns (menjaras calent tres cops al dia, com a mínim)
No has somiat mai amb ser director general de joquesequé? Nosaltres t'ho posem al abast. Fins i tot et posarem personal relativa i minimament qualificat. I fill, germà, tiet o nebodeta d'algun de nosaltres. Per ajudar-te, no et malpensis.

Vinga! afilia't a qualsevol de les nostres "franquicies" i en quinze dies t'haurem arreglat la vida.

Th'Losin Streaks i The Nagg

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Oi que sembla un acudit?. Donç sort en tindriam de que ho fos, perque és el més semblant a la realutat.

Bo, molt bo.

Al ha dit...

Que potser et pensaves que era un exercici humorístic? NO.
Algun dia ens despertarem i ens semblarà que tot va ser un acudit. Però avui es ben real... és així.

Anònim ha dit...

Amb això d'avui del Barça, no podré treballar mai més.

Demà em donaré d'alta per rebre una compensació de per vida.

Visca el progresisme!

(I la marededéu de Sant Feliu de Buixalleu, és clar)

Al ha dit...

Què li ha passat al Barça?

Tu no et pots donar d'alta enlloc. Possiblement el teu coeficient intel.lectual sobrepassi l'exigit. A més, jo sé que no tens problemes de dicció (no confondre amb addiccions), no babejes i domines altres idiomes.
Prova no superada, no ets prou "progressista".

Anònim ha dit...

Brillant article, m'ha fet enrecordar me de un regidor del PSC de mon poble. He vist el teu post al singular i he xafardejant.

salouenc

Al ha dit...

Sr salouenc; a tots els pobles n'hi han d'aquets, però el més curiós és que a Salou només n'hi tingueu un...
Em sembla molt bé que xafardeigis, per aixó som aquí.

Anònim ha dit...

El diari el Pais d'avui, diu que a la "feria de abril", aquest any hi ha anat entre un 20 (oficial) i un 50% (oficios) menys de visitants.

Sembla que si, que el pscPSOE comença a tenir un problema, d'aquí l'interés per permetre als inmigrants votar, malgrat que la constitució ho impedeix.

Sembla que estem devant d'un gegant amb peus de fang.

Al ha dit...

No pateixis que aixó ho arreglen el Dr. Corbacho i el "lisensiado" Montilla

Anònim ha dit...

Per mofar-se de persones amb dificultats d'expressió o de dicció cal ser ben "gilipolles"! Quina pena. Ni que la idea del post no està gens malament, és penós que utilitzis les mancances d'altres per fer bromes, perquè tu no ets d'aquests oi? Penós, realment penós! Ho publicaràs?