dilluns, de juny 30, 2008

DRAG QUEENS


Entre espanyols pura raça, entremesclats, peruans i catalans amb síndrome d'Estocolm aixó sembla una convenció de drag queens amb síndrome premenstrual.
Càntics, escàndols, pòlvora (aquesta vega en forma de focs artificials, hem tingut sort), borratxeres i més cantics. Entre d'altres; vote, vote, vote polaco el que no vote (em sembla que els rivals eren alemanys, no pas polonesos, oi?... )

No m'agrada transvestir-me, i què passa?
Que sóc un "demodé"? un pagerol? un catalufu, i què? Però jo no m'amorro a qualsevol lloro pintat de vermell.
Ja sé que no podré signar mai manifestos amb "Intel.lectuals", en pro de la molt cosmopolita llengua castellana. Ja sé que parlo un dialecte infecte que només fa nosa... Tot aixó ja ho sé. Però a mi no em vestireu de puteta berbenera.

Certament, va guanyar l'Eurocopa el millor equip. Però el dia que la guanyi Turquia no em convertiré pas al Islam, de la mateixa forma que avui no canto el que "Viva España", ni que em matin.
De totes maneres m'agradaria dir que: si jo disposes dels jutjes, els tancs i la clau de la caixa, com ara en disposen els drag-queens, jo sí que els deixaria jugar a diferència d'ells ells/elles. Ja que com a personetes, considero que tenen tot el dret, de poder gaudir del que ahir van gaudir amb tant plaer i exaltació. Plaer que, em neguen i que m'aboca a l'onanisme més melangiós.

The Rolling Stones; Have you seen your mother, baby?

10 comentaris:

Kasku ha dit...

Si companys, 'la Roja' va fer un futbol de gran nivell i va guanyar merescudament el torneig... aplicant els criteris tàctics de l'escola de can Barça & Johan Cruyff: pressió, toc, combinació, possessió, joc en camp contrari, etc., i deixant de banda la penosa (i fracassada mil vegades) tradició de la 'furia' hispànica.
Si companys, fins i tot en això del futbol els hem de salvar la papereta.
Ai.

Al ha dit...

Ha quedat demostrat per part dels espanyols que; el futbol només és el mitjà. El patrioterisme amb banderes del toro i fer exaltació del fet nacional espanyol és la fi.

Veient-los disfrutar de la seva espanyolitat, alhora que em neguen poder-ho fer amb la meva catalanitat és el que em regira els budells.

Que aquest post destil.li frustació i ràbia és intencionat.
Per sobre de tot s'ha de saber guanyar i els espanyols ni saben perdre ni guanyar...
I aixó ofèn, a mi molt.

Anònim ha dit...

Benvolguts compatriotes catalans, suscric l'artícle de l'al des la primera lletra fins al punt final.
Viu, però deixa viure

Anònim ha dit...

Benvolgut al,

No, company, som nosaltres mateixos que ens autolimitem en la nostra catalanitat. Si no ho fessim, res no podrian contra nosaltros.

Som massa educats i d'aixó se'n aprofiten.

A mi se m'en refot si la caixera d'un supermercat o la/el camarera/er d'un bar se'm diritgeix an castellá o swahili, jo els parlo sempre en catalá i si se'm posen xulos, full de reclamacions al canto. Fins al dia d'avui, només se'm va posar xulo un camrer d'un restaurant de Torrent d'Empordà, però vaig demanar un full de reclamació a l'encarregat i allá es va acabar la historia, perque devant de tothom li va fotre una bronca de cal Dèu. Era andalus.

I sobre el futbol, certament, ja no es pot confiar ni amb els alemanys, però s'ha de reconeixre que ho varen fer bé. La celebració?...crec que no n'hi ha pas per tant, que al cap i a la fí, ja sabem que existeixen, i tampoc son tants, 10 o 12.000 persones en una població de més de 7 milions....qué voleu que us digui, no n'hi ha per tant.

Cordialment.

Al ha dit...

Sr Ton; Si estem d'acord, estem d'acord.

Sr Josep: Jo crec que n'hi ha moltíssims d'espanyolistes dins a Catalunya. I el fet ètnic i lingüistic és molt més accentuat en aquets individus que en els dubitatius i acollonits indígenes catalans.
A més crec que la segregació d'ambdues comunitats és més accentuada a cada dia que passa... També endevino conflictes per aquí.
No subestimis mai al contrincant (Juli Cesar, apunyalat per "amics")

Anònim ha dit...

(Juli Cesar, apunyalat per "amics")

Aquesta ésd la questió, que al cvatalanisme, ùltimament li han sortit molts de Brutus...i justament a aixó em referia. O potser no son catalanister i només son PSOEcialistes?.

Al ha dit...

Tu ja saps a favor de qui anava (va)Montilla, oi?

Anònim ha dit...

Si, de'n José Bono. O sigui, que per silogisme, ERC també és partidaria de'n Bono.

Al ha dit...

La resposta és: España.

Respecte a Esquerra; ...

Anònim ha dit...

Bé, si, però és que en Bono representa les essencies d'EspaÑa!