dissabte, de juny 28, 2008

LA CORPO.


Que els mitjans de comunicació són un aparador molt desitjable per els polítics ho sabem tots. Que tots els polítics, quan poden, grapegen els mitjans públics també ho sabem tots. Però no pensava que la mesquinesa política fos capaç d'enfonsar i amb tota l'intenció a la Corporació Catalana de Radio i Televisió.

El PSOE en època de Gonzalez-Gal, ja va intentar desmontar amb totes les armes al seu abast la "Corpo" catalana, que Pujol intentava posar en marxa. No varen poder des de Madrid. Ara, des de dins mateix l'estan matant "sin que se note la intención".
La televisió, líder d'audiència amb Convergència, avui ja no té cap promagrama com: el més vist. Submergida a la tercera-quarta posició d'audiència, va perdent pistonada, amb cada canvi, amb cada acomiadament de cominicador i amb cada decissió política. Recordem que: Montilla, com a Ministre d'Industria és el màxim responsable
que a València les transmissions de TV3 s'hagin aturat. En Clos no sap ni que és València, ni TV3.

L'ùnic programa de Catalunya Radio, líder de la seva franja ha patit el decapitament del seu conductor. En Basses ha emmudit per ser una "crosta".
Amb l'argument de la Catalunya plural, a la "corpo" no hi queben ni locutors, ni comunicadors de clara tendència catalanista. Només son vàlids els "entretenidors" que tenen nivell C de baixllobragatí. Tot i que aixó signifiqui una desbandada de l'audiència, ja els està bé. Així puja la SER i deixem de tenir icones nacionals catalanes.

L'integrisme socialista espanyol s'està demostrant demolidor i no l'importa acabar amb tot. Faran un país nou, semblant a Murcia.

Suinage; Take Me Down

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Algú es pensaba que lliurar el Pais al PSOE no tindria consequencies?.

Al ha dit...

La quantitat de coses criticables a CiU era i és molt gran. Però l'opció socialista sempre l'he considerat un suicidi, i avui s'està confirmant.
Deixant de banda si es compte amb gent preparada o no, un projecte que té el centre de decissió lluny de Catalunya, no pot ser mai bó...per els catalans, és clar.