dimarts, de juliol 22, 2008

ELS AJUDANTS D'EN CASTELLS


Conegut és de tots l'higalguia espanyola, que sempre els ha honorat per allà on han passat. Fixeu-vos fins a quin lìmit pot arribar el seu amor cap a nosaltres que ens han regalat: una identitat, una llengua de veritat i un Estat que ens vetlla.
Fins i tot, ultimament, ens han dotat d'un màgnífic i nou Estatut d'Atontomia. Un exemple de generositat i estima del Imperi cap nosaltres, els perifèrics del "nordeste".
Petits mals entesos per part del Conseller de finances de la Generalitat estan encallant el finançament de tot l'Imperi...No ho podem permetre de cap manera!.
Tres homes han sigut posats a disposició del obtús Conseller per aclarir-li tot allò que disposi interpretació, aclarir-li el significat de la paraula solidaritat i fer-li saber que España es fonamenta amb aquesta solidaritat.
De ben segur, Castells escamparà la boira que ara l'encega. Juan Crosta, Josep Maria Filesa i Pepe Guerrillero. Tres homes amb una fe Imperial demostrada en 3000 batalles seran els ajudants de Castells.
Catalans, no patiu que no tornarem a fer més el ridícul. Hem ser agraïts

Gruixut's; Xafardera

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Resto alleugerit.

Els castells són per fer a l'aire.

Al ha dit...

En som tants els que restem alleugerits...
Ens tornaran a donar pel sac per cinquantena vegada, i és que a mi només em toquen el cul els espanyols.