dissabte, de juliol 19, 2008

LA SOL.LUCIÓ: MÉS IMPOSTOS

Aquesta setmana passada ha sigut densa politicament parlant.
El congrés de CDC i la Casa Gran, la publicació de les balances fiscals, les proto idees sobre el nou finançament econòmic, l'altíssima taxa de funcionariat a les CC.AA més deficitàries i d'altres misèries...

Ès evident, que el finançament de les adminstracions a Catalunya és i serà un greu problema davant el crack del 2009.
Però a Camprodon ja ho han sol.lucionat: Cobraran un cànon a les companyies telefòniques que operin al Municipi, per les trucades del mòbil a fixe http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=528175&idseccio_PK=1049
Amb l'argument que s'utilitzen els cablejats aeris i subterranis instal.lats al Municipi.

Aquestes insta.lacions, pagades de butxaques privades: o bé per promotors particulars, o bé per la mateixa Telefónica de España S.A, que també, hi fa manteniment, o bé millora les inta.lacions. Serviran per poder fer front a les despeses dels Ajuntaments i alhora s'ens apujarà el rebut de la telefonia a tots.

És curiós aquest país; On les CC.AA "riques", i amb només un 8% de funcionariat tenen problemes per pagar-los i s'han d'empescar tota classe de tributs.
Polítiques, que d'entrada i per sistema sempre són rebutjades i criticades per les CC.AA "pobres", que a més tenen un 25% de funcionariat. Polítiques, que al final també acaben "practicant" sense complexes.
Uns, podran mantenir al 8% de funcionaris i els altres podran arribar al 30%.

5.6.7.8's; The Barracuda

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Més d'un 20% de la població activa en el funcionariat, però sense competències per exercir!

Hi ha tants i tants arguments per engegar Espanya allà on es mereix...

Al ha dit...

Les competències ja les reclamem els catalans i ells protesten enèrgicamenet, amb l'excusa que "España se rompe". Nomes de pensar amb la feinada de l'aplicació s'hèrnien.

Vols dir a la merda? Comencem a dir-ho, A LA MERDA.

Anònim ha dit...

Vinga:

A LA MERDA!!

Kasku ha dit...

Jo, com a funcionari local que sóc, no vull queixar-me. Però la veritat és que ja m'agradaria saber, encara que només fos durant una temporada, com es viu com a bibliotecari a Cáceres, per exemple, on, a part que no foten ni brot (les ràtios d'usuaris d'allà són irrisòries), els lloguers de pisos (com tota la resta de les despeses bàsiques) estan a 1/3 del preu d’aquí.

ps: A LA MERDA!

Al ha dit...

No cal anar a Cáceres per veure coses sobrenaturals.
Vine al poble on visc, a Girona. On ens regeix un tripi d'aquets que tant s'estil.len, després d'una moció de censura sonada.
El nou equip de Govern ha presentat un pressupost amb un increment d'un 21% superior al 2007, refiant-se d'uns ingressos per contrucció dignes de Beiging.

Vull dir que...Me cagu'm déu!!! estem rodejats de pixolives.

A LA MERDA.