dijous, d’agost 19, 2010

LA FILLA DE LES SS


Berlin a 19-08-2010

La presa de posessió en règim d'interinitat del ombusman alemany, ha recaigut a mans de Olga Himmler -filla de Heinrich Himmler-. 
Afiliada i representant política del partit ultradretà alemany, la filla del alt comandament de les SS ha encetat la seva feina, portant al Tribunal Federal alemany una recusació a la llei d'acollida d'immigrants a Baviera. 
Llei que intentava una integració pacífica i acollidora, segons els representants del Land. Olga Himmler esgrimeix que el frankfurt i la cervesa són símbols nacionals de tot Alemanya i que per tant, tots els menjadors d'acollida han de servir la variant salsitxera alemanya -que es serveix a tot el país- i cervesa a dojo. 
Diu que l'arròs o el pa estan molt bé i que l'aigua potser es bona, però que els alemanys s'han criat des de temps immemorials a base de suc fermentat de cibada i de tripa de porc embutida, i els nouvinguts així ho han de fer.
Diu també en la seva recusació, que tant els jueus com els musulmans residents a Alemanya tenen dret a deixar les seves costums arcaiques, brutes i tercermundistes, per abraçar la superior cultura alemanya i ajudar al foment de l'industria nacional del ram de la xarcuteria i els fermentats de lúpuls.

Fins el moment ningú del Govern alemany ha gosat portar la contraria a la defensora del poble, ni tant sols cap mena d'associació d'intel.lectuals o moviments socials han obert boca. I el que semblaria un despropòsit és en realitat un desitg ocult de la gran majoria del poble alemany. 


Aquesta notícia que és del tot impensable i que ompliria de vergonya al poble alemany i la U.E està passant en un altre Estat "europeu", amb altres noms i altres recusacions.

És curiós el desvergonyiment dels fills del Alzamiento. Aquells que anaven a escola i assenyalaven amb el dit els fills dels dissidents, els feien creure que els seus pares eren delinquents i males persones. Avui després de més de 30 anys de "democràcia" a Espanya, els escollits continuen ocupant els ressorts de més poder al Estat i segueixen exercint d'hereus del llegat polític que els seus pares els varen deixar.
Aquets camaleons, falangistes d'adolescents i garants de la democràtica constitució del 78 de vells, han sigut uns avantagistes tota la vida, han tingut més oportunitats que els demés, han disfrutat de les fortunes de dubtosa procedència dels seus pares i han estés els seus tentacles de poder, disfraçant-los de democràcia.
Que Espanya calli i otorgui és minimanent comprensible, però i Europa? 

The Outsiders, Keep on trying



6 comentaris:

David ha dit...

A Europa tant se'ls fot, em sembla... Hi ha tantes raons per separar-nos d'una vegada d'aquests espanyols que el miracle és que encara no ho hàgim fet. Salut!

Al ha dit...

No crec que tant se'ls enfoti, almenys de cara a la "galeria" Europa s'ha de mostrar fermament demòcrata.

David ha dit...

Doncs llavors per què no diuen res? Suposo que perquè de països com Espanya no n'esperen absolutament res.

Anònim ha dit...

Espanya no ha tingut mai un Nuremberg, Espanya no ha hagut de demanar perdó i pagar internacionalment per els seus crims.
Espanya sempre ha picat a la "dona".
Crec jo, humilment.

Anònim ha dit...

éspanya és Catalunya, aquest és el problema.

Al ha dit...

Apreciat David; en aquest cas li dono la raó al anònim que ha escrit després de tu.
I al anònim del comentari nª5; feia temps que no llegia una veritat de dimensions similars.