dissabte, d’agost 28, 2010

L'EXTINCIÓ DE L'ERICÓ DE MAR ESCANDINAU D'ALETES NEGRES I PÈL ROS


Charles Darwin va ser el primer en arribar a la conclusió que les especies evol.lucionaven per no extingir-se. Molts factors intervenien en aquestes necessàries evol.lucions. Fins i tot, es dona el cas que certs individus d'una mateixa especie no desenvolupen aquestes variacions o mutacions i acaben extingits en aquelles regions on no hi han hagut canvis en una majoria amplia de l'especie.

Fa 4 anys a Catalunya, en plena euforia econòmica el debat evol.lucionista de la societat es va centrar en el reduccionisme entre dretes i esquerres -de quin color tenim les antenes-. Debat del tot estèril. Estèril per obvi; la UE ens marca uns mínims i uns màxims i és impossible per més d'esquerres que siguis instal.lar "Gulags", o desprotegir a la societat en un atac de dretanisme...
Si a tot això li afegim que els catalans ni tenim la clau de la nostra caixa, ni tampoc tenim capacitat real legislativa propia, es d'estúpids creure que mai podrem triar cap a on i com ens cal mutar-nos per subsistir.
Un paràsit que actua sobre la nostra caixa i sobre la nostre sobirania legislativa ens impedeix defensar-nos com espècie i com a societat.

Molts anys perduts i molts cops de pal al cap han estat necessaris per que la societat catalana s'adonés de cap a on cal anar per sobreviure al present. Tot i així, parts àmplies d'aquesta societat encara no es volen creure la realitat. No els convé i els trenca els esquemes establerts. Demostren un gran egoïsme cap als seus fills i nets, i cap a la societat catalana en general. Es tal el seu egocentrisme que neguen la possibilitat que el poble decideixi a les urnes la seva evol.lució. Ens dibuixen tota sèrie de plagues i desastres -com si la plaga del paràsit no fos prou greu- i ens diuen que això acabaria amb nosaltres.

Ha arrivat l'hora de decidir si de veritat volem existir com a espècie, o si per el contrari ens deixem assimiliar per el paràsit i desapareixem.

Garotas Suecas; Codinome Dinamite

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Veient com van les coses !!, sembla que seguirem la via del paràsit!!.

Ara cal un cop de cap, cal fer alguna cosa, prou contundent, una vacuna!!!, aquest paràsit necessita una vacuna, que pugui, almenys, fer-li por, que el pari, i que pensi que cada cop que obri o posi la ma a la nostra caixa,... rebi,.. un bon cop de pal!! (com ho diuen ells "donde las dan las toman").
LA pregunta es: ¿Qui te la capacitat per provocar aquesta vacuna?,... veient com esta el tema, i la pandilla de la poltrona que tenim aqui!!,.. actualment ho veig molt lluny!!, com no sigui que algu estornudi a la capsula de petri,... malament anem!!!

Anònim ha dit...

Amics voteu Joan Laporta!!! SCI serà un missil al Parlament català. I els de ponent que es calcin les espardenyes!!!

Voteu SCI