diumenge, de setembre 12, 2010

TROBAREM A FALTAR EL TEU SOMRIURE

Trobarem a faltar a l'Original imitat per Sergi Mas. L'home que més ha fet per Catalunya, per omissió, traïció, fariseisme, partidisme, miopia i ignorància.
Ens el varen col.locar de President després que el seu partit hagués obtingut els pitjors resultats electorals de la història -aviat pulveritzaran aquest rècord-. Però és que la seva obra de govern ha estat molt pitjor encara. Tant pitjor, que molts catalans adormits han obert els ulls després de la col.lisió que ha patit la "fragoneta" pilotada per Montilla.
El que no se li pot negar a Montilla és que durant el seu "mandat" i a mida que es succeien els incidents i els catalans ens adonavem de la nostra situació de cul de sac, ha anat creixent un pensament molt generalitzat del "ja n'hi ha prou". Fins al punt, que ha deixat completament arraconat l'eix que vertebrava el pensament i les creences polítiques de molts catalans, esquerra-dreta.
Montilla ha dut la política catalana al eix català-espanyol -amb l'ajuda del PSOE i del PP-. Aviat, el 28 de Novembre tothom s'haurà d'autoafirmar davant les urnes, i la pregunta serà Catalunya o Espanya. No serà un referendum amb una pregunta i resposta clara, del tipus Sí o No, però s'hi assemblarà molt.

Per això li vull donar les gràcies a n'en Montilla, primer per fer-nos adonar a molts catalans que Espanya és un nefast negoci, i segon per brindar-nos l'oportunitat d'aquest "referendum" i annunciar-lo tant clarament -a la seva manera, pobret-.

Ah!!! i no patiu, que ell no repetirà pas...

Greenhornes; High Time